Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebiskichpaskow #tinder
Nie wiem czy ja jestem jakaś jebnieta, ale poznałam ostatnio gościa, miły, spokojny, ogarnięty, niby wszystko ok. Ale znalazłam jego porfil na insta, nic tam nie dodaje, ma tylko zdj profilowe, i zaledwie kilka obserwujących, ale za to obserwuje okolo 200 profili z czego 90% to są same laski,ktore wygladaja prawie tak samo, taki karynowaty typ bardziej , mocny makijaż, czarne włosy, zrobione usta, cycki,
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebiskichpaskow #tinder
Nie wiem czy ja jestem jakaś jebnieta, ale poznałam ostatnio gościa, miły, spokojny, ogarnięty, niby wszystko ok. Ale znalazłam jego porfil na insta, nic tam nie dodaje, ma tylko zdj profilowe, i zaledwie kilka obserwujących, ale za to obserwuje okolo 200 profili z czego 90% to są same laski,ktore wygladaja prawie tak samo, taki karynowaty typ bardziej , mocny makijaż, czarne włosy, zrobione usta, cycki,

IdillaMZ +252
Prosta odpowiedź dlaczego Kaczyński tak Tuska nienawidzi. Dorobiliśmy się szefa, który przywrócił u naszych partnerów nadzieje, że z Polską nie tylko będzie można rozmawiać, ale że Polska wraca do prowadzenia jakiejkolwiek polityki w Europie.
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
źródło: 1
Pobierz

#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #polityka #neuropa
źródło: comment_1646569987kJBl2q26NLJ1CKKhXVzcwj.jpg
Pobierzźródło: comment_1646570054nDwApmtZsaNh6ZqFSUJDXO.jpg
Pobierz@bart40404: wykluczone, ja też w tym wypadku muszę tego komunistę Kowalskiego obronić, bo ten dziennikarz zachował się w tym przypadku bardzo niegrzecznie
źródło: comment_16465736950JHV79HP9G30wKOW1gh9Wo.jpg
PobierzDokładnie, plus jeszcze głosowanie przez Konfederacje za kandydatem Ziobry do Trybunału Konstytucyjnego. Jeśli chodzi o poglądy to Solidarna Polska ma prawie identyczne jak część narodowa w Konfederacji, więc nic dziwnego jeśli się spikną, a część korwinowska jak zwykle pójdzie na ustępstwa i ich wpuści do Konfederacji.
Kowalski jest beznadziejny, jeden z polityków których najbardziej nie lubię, ale mimo to zachowanie dzienniakrza, który publikował notatki było poniżej krytyki.
To jest zdjęcie z delegacji przedstawicieli partyj, które zostały zaproszone xD
Idąc twoim tokiem logiki, to Tusk koleguje się z Putinem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1646590123ymMRpJ8Isd33lmBSkBcDnA.jpg
PobierzGłosowała przeciwko.
Komentarz usunięty przez moderatora