Aktywne Wpisy
blamedrop +227
Ten portal to żart XD
Wybija północ, 2024-04-09, na belce pojawia się obrazek na Święta Wielkanocne (
Ciekawe czemu? Pewnie dlatego że nikomu nie chciało się ustawić poprawnej daty Wielkanocy tego roku i została ta sprzed roku XDDDDD
#wykop #nowywykop2016 #heheszki #bekazwykopu #michau
Wybija północ, 2024-04-09, na belce pojawia się obrazek na Święta Wielkanocne (
easter.svg
) z podpisem „Wielkanoc” XDDDCiekawe czemu? Pewnie dlatego że nikomu nie chciało się ustawić poprawnej daty Wielkanocy tego roku i została ta sprzed roku XDDDDD
W roku 2023 Wielkanoc obchodzi się 9 kwietnia
Wielkanoc to święto ruchome
#wykop #nowywykop2016 #heheszki #bekazwykopu #michau
Squirell_ +37
Jak ja uwielbiam puste miasto nocą
Do absolwentów studiów i studentów
Co studiujecie/studiowaliście i z perspektywy czasu - czy gdybyście mogli cofnąć się w czasie, to zdecydowalibyście się na inny kierunek studiów? A może w ogóle wybralibyście zawodówkę? Czy może jednak uważacie, że wasze studia zapewniają wam wystarczającą stabilizację w przyszłości i nie zmienilibyście ich? A może w ogóle po prostu zrobilibyście #bootcamp na #programista15k? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#studbaza #studia #studenci
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6224657b4ad8e23fb51f52b4
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
- Medycyna
- Prawo
- Kierunki z nauką programowania
Niemniej do większości ofert musisz mieć jakikolwiek kierunek skończony.
Wyjątkiem jest jedynie sytuacja, w której realnie interesuje Cię konkretna dziedzina nauki w której chciałbyś pracować, jednak musisz wiedzieć wtedy że stan polskiego przemysłu może wymusić na Tobie konieczność emigracji.
@CyrekLax: xd
To była jedna z lepszych decyzji w moim życiu. Super inteligentnych ludzi poznałem i otworzyło mi to mocno ścieżkę kariery.
Zaakceptował: karmelkowa
Pierwszy stopien podobnie, ale akurat te 3 lata młodości jak masz kasę to można studiować i korzystać z życia. Jeśli natomiast nie masz kasy to tak samo. Praca + studia lub jak ambicja i
Obstawiam, że dalej studiujesz, najpewniej coś z finansami, może nawet na nienajgorszej uczelni. Jesteś dumny z tego że tam właśnie uczęszczasz i zdaje Ci się że chwyciłeś Pana Boga za nogi.
90% polskiej edukacji wyższej jest przestarzała, niepraktyczna i niedostosowana do realiów pracy. Co nie oznacza, że nie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A jeszcze jak wybierzesz gownoaplikacje typu komornicza, to w ogóle można się zastanowić, czy nie lepiej było nauczyć się kładzenia kafelek, niż leczyć się tyle lat.
@zibizz1: gorzej jak miało sie jakąś patolę w domu i nie wiesz czym się chcesz w życiu zajmować albo to sie klaruje dopiero około lvl 30... Tak generalnie sie zgadzam ze wszystkim
Czyli próbujemy jak najwięcej rzeczy w krótkim czasie. Jeśli nie mamy pojęcia to możemy nawet z 3 lata na to przeznaczyć, po 2 miesiace to daje