Aktywne Wpisy
#czujedobrzeczlowiek
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
Właśnie dokonałem obywatelskiego zatrzymania pijanego kierowcy. Moja uwagę zwróciła niebezpieczna jazda kierowcy na zagranicznych blachach i zadzwoniłem na policję i kontynuowałem pościg na polecenie dyspozytora jednocześnie mówiąc gdzie jestem żeby patrol mógł zatrzymać samochód. Kilka razy na czerwonym przejechałem ale podobno nie będę mieć mandatu xD
Szczerze jestem pod wrażeniem reakcji policji bo dosłownie po 5 minutach i kilku skrzyżowaniach temat był załatwiony. Zabawę zaczęliśmy przed Zachodnim jadąc od Centrum a to miejsce to jest za metrem Płocka.
Z
b_oski +11
#tinder #p0lka #madka #madki #scianaboners
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Zdaję każdy punkt, ale ona nie zdaje mojego:
- masz gówniaki z innym.
Wbrew pozorom – tj. wbrew rozróżnieniu na państwa natowskie i nienatowskie – wiele odpowiedzi uzyskujemy już teraz.
No tak, sankcje pewnie będą srogie, nie wątpię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rosja #ukraina #wojna
IMHO byłaby interwencja - w Estonii i tylko w Estonii. I właśnie dlatego nie byłoby z tego atomowej zagłady.
Zresztą szpica NATO działa tak, że ona jest uruchamiana, gdy są pierwsze informacje wywiadowcze, że będzie atak, a nie po agresji xD Więc do tej Estonii nagle się zładuje kilkadziesiąt tysięcy żołnierzy i jak to nie odstraszy Rosji, to będzie nawalanka na całego - ale tam.
Myślę że NATO wjechało by wtedy w ten śmieszny twór jakim jest aktualnie federacja rosyjska niczym nóż w masło a ruskie przez następny tysiąc lat bali by się nawet spojrzeć w stronę zachodu.
I NATO nie wjeżdża w ruskich jak nóż w masło.
Jak słusznie zauważyłeś Ukraina nie jest w NATO a Estonia i owszem. Dlatego też Finlandia i Szwecja w bardzo niedługim czasie też w NATO się pewnie znajdą, jak widać kacapy rozumieją tylko rozmowę za pomocą kija ¯\_(ツ)_/¯
NATO to pakt obronny, poczytaj trochę o tym...