Niezapomnijcie zrobić sobie dzieci z waszych egoistycznych pobudek żeby miał kto zapier**lać w fabryce guwna a potem zdechnąć na wojnie albo od jakiegoś wirusa.. #antynatalizm #oswiadczenie
@szyderczy_szczur: dlaczego się nie zabijesz? Zawsze mnie to ciekawiło, że antynatalisci narzekają na c-----e życie ale sami je kontynuują zamiast zakończyc.
@norbert108: antynatalizm to nie zabijanie juz narodzonych ale niepowoływanie kolejnych niewolników na ten padół Jesli życie np weźmiemy jako gra, symulacja (np. simsy) to nie zabijamy ale poprostu wychodzmy z gry
@szyderczy_szczur: a ty jesteś hipokryta bo p--------z, że życie to tylko bol, cierpienie i ogólna chujnia i tworzenie nowego życia porównujesz wręcz do zbrodni ale sam decydujesz się nadal żyć.
a ty jesteś hipokryta bo p--------z, że życie to tylko bol, cierpienie i ogólna chujnia i tworzenie nowego życia porównujesz wręcz do zbrodni ale sam decydujesz się nadal żyć.
Zawsze mnie to ciekawiło, że antynatalisci narzekają na c-----e życie ale sami je kontynuują zamiast zakończyc.
To się nie chwal, że nie rozumiesz podstaw, tylko doczytaj. Kto powiedział że jesteśmy nieszczęśliwi? Człowiek MOŻE być nieszczęśliwy i na tym polega antynatalizm, żeby nie ryzykować czyimś życiem.
@szyderczy_szczur: Dobra zrobię sobie i będzie śmieciem jak ja nierobem, czerpiącym garściami od innych nic niedającym od siebie, mającym wywalone na wojny i prace w fabryce. Będę z niego dumny bo przez takich jak my ta cywilizacja upadnie.
#antynatalizm #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jesli życie np weźmiemy jako gra, symulacja (np. simsy) to nie zabijamy ale poprostu wychodzmy z gry
Komentarz usunięty przez moderatora
@norbert108: ty jesteś normalny?
@norbert108: naprawde nie odrozniasz zalozenia kondoma na c---a od samobojstwa? XDDD
To się nie chwal, że nie rozumiesz podstaw, tylko doczytaj. Kto powiedział że jesteśmy nieszczęśliwi? Człowiek MOŻE być nieszczęśliwy i na tym polega antynatalizm, żeby nie ryzykować czyimś życiem.