Pamiętacie te opowieści starszych ludzi, że jak ruscy wpadali do domów w Polsce, to wyrywali krany, by zawieźć je do domu i też mieć wodę ze ściany? Właśnie w tym momencie jesteśmy świadkami dowodu na to, że 100 lat nic nie znaczy dla ewolucji człowieka. Atak na elektrownię atomową, atak na ratującą ją ekipę strażacką, atak ku*rwa mać pod wiatr. To wszystko świadczy o tym, że mamy tu do czynienia z tym samym człowiekiem co w 1920 roku. #czarnobyl2
@BitulinowyDzem: @Rhimdir: Róbcie screeny - ostrzał jest prowadzony specjalnie i w sposób nieszkodliwy. Ma wywołać popłoch na zachodzie i ugasić entuzjazm w związku z uznaniem elektrowni jądrowych jako zielonej energii. Zaraz zobaczycie wysyp info i deklaracji od Partii Zielonych czy innych „hurr durr zobaczcie, wejdzie rusek czy inna wojna i zaraz będziemy mieć powtórkę z Fukushimy”.
To jest zrobione pod propagandę a głupie barany w Europie zaraz zaczną
@BitulinowyDzem polecam Sergiusza Piaseckiego ostra satyra i gnicie z Rusków, ale jest właśnie oparta na memach tego typu. Ogólnie sam Piasecki miał bardzo ciekawy żywot.
@mako37: No Rosja jak na razie nie strzelała. Swoją drogą z tą całą strażą też głupota - zawrócili ich przy wejściu bo trwały walki o elektrownie i pare minut później ich wpuścili na tereny - po co by mieli do nich strzelać? Przypominam że ci żołnierze to też są ludzie i nikt ich nie nastawiał wrogo dla Ukrainy - wedle propagandy ich tam mieli przyjąć z radością jako zbawcow. Jezeli
@BitulinowyDzem: Potwierdzam, słyszałem. Również dziadek opowiadał mi, że jego matka witała "wyzwoleńców" zupą ciepłą a ci ją odepchnęli i zaczęli plądrować mieszkania. O gwałtach też każdy słyszał. Ruscy to pijacy i swołocz.
@Rhimdir: Mam nadzieje ze ta elektrownia była wyłączona w czasie ataku. Oraz ze jest na tyle nowoczesna ze w razie przegrzania reaktora warstwy żel betonu utrzymają radioaktywna lawę.
@BitulinowyDzem: Babcia, rocznik 37, zawsze powtarzała i powtarza że "ruchy" były najgorsze, bo jak dzicz. Niemcy przy nich byli porządni, czyści i szło się dogadać.
@BitulinowyDzem: Pamiętam opowieść jak krasnoarmiejcy przyszli po wodę i zaczęli ją brać z muszli klozetowej. 100 lat później 1/3 Rosjan dalej żyje bez łazienki w domu.
@BitulinowyDzem: im dalej w wojnę tym bardziej się przekonuje, że ruskie to jakiś osobny podgatunek, zaginione ogniwo między małpa a człowiekiem, wyglądają podobnie, ale zachowują się tak jakby byli odcięci od cywilizacji przez ostatnie 500 lat
Właśnie w tym momencie jesteśmy świadkami dowodu na to, że 100 lat nic nie znaczy dla ewolucji człowieka. Atak na elektrownię atomową, atak na ratującą ją ekipę strażacką, atak ku*rwa mać pod wiatr. To wszystko świadczy o tym, że mamy tu do czynienia z tym samym człowiekiem co w 1920 roku.
#czarnobyl2
#ukraina #rosja #wojna
Róbcie screeny - ostrzał jest prowadzony specjalnie i w sposób nieszkodliwy. Ma wywołać popłoch na zachodzie i ugasić entuzjazm w związku z uznaniem elektrowni jądrowych jako zielonej energii. Zaraz zobaczycie wysyp info i deklaracji od Partii Zielonych czy innych „hurr durr zobaczcie, wejdzie rusek czy inna wojna i zaraz będziemy mieć powtórkę z Fukushimy”.
To jest zrobione pod propagandę a głupie barany w Europie zaraz zaczną
@BitulinowyDzem: znaczy bardzo dużo, ale dla kacapów to kompletnie nic
@JudeMason: cos pieknego.
gdzieś mam papierową, ebooka, a i audiobooka.
kocham, wręcz wielbię tą książke!
faszystowskie zezwierzęcone konie! xD
Komentarz usunięty przez autora
@iTuTego: kochanka napocząłem, o ile pamiętam, nie doczytałem. lata temu to było ;)
ale Przemytników z lat 80's oczywiście widziałem.