Aktywne Wpisy
szarekredki +192
Toczę bekę. Uczniowie zaczynają rozumieć co w praktyce oznaczają dla nich te populistyczne pomysły jakby żywcem wyjęte z programu wyborczego Zosi lat 8 do samorządu
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
Lardor +140
Nagle Unia dobra, nagle NATO dobre, nagle solidarność, a w telewizji propaganda o energii.
Sami ich wybraliście do władzy.
@Norbercikk: Wybraliśmy*
Ja nie głosowałem, ale demokracja tak działa że wszyscy wybraliśmy.
No kraj się sypie od jakiegos czasu i to nie jest, wbrew pchanej opinii, wina wojny tylko wszystkich tych decyzji z ostatnich lat.
Rosnące ceny, inflacja, niska wartość siły roboczej - idealnie.
Za 2 miechy jak ogarną nową rzeczywistość to wajcha pójdzie w drugą stronę. I tak się zyje na tym wypoku.
No cóż - próbowałem.
A będzie jak zwykle.
Jaki jest sens wstawiania takiego czegoś? Był czas na zmiany i co? i po staremu.
@mblacks: Darmowy bilecik, zorganizowanie pomocy na granicy, waloryzacja 500+, nieudane inwestycje, lewe przetargi, kara za Turów, zwiększenie udziału PKB na wojsko.
Jeżeli nie umiesz zażądać swoim budżetem, to nigdy nie będziesz bogaty. Żyjemy pod kreską i dodatkowe wydatki tylko pogłębiają problem. Przyszedł czas ciąć socjal, a nie dawać więcej.