Wpis z mikrobloga

Da się na chess.com wykupić członkostwo bez tego pieprzonego tygodnia próbnego? Chodzi o to, że kiedyś już miałem tydzień próbny, ale anulowalem subskrybcje zanim doszło do płatności. Teraz chciałem kupić zlotego suba i nie mogę, bo ciągle na siłę chce mi wcisnąć darmowy tydzień, a jak próbuję zapłacić kartą itd to nie dostaję żadnego członkostwa (prawdopodobnie przez to że na tym samym koncie tą samą kartą już miałem darmowy tydzień). Jakiś pomysł? #szachy #chess
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Evarrez: no właśnie nie mogę bo mi ciągle wciskają darmowy tydzień, dodaje kartę, akceptuję i nic. Nie mam membershipa, z karty mi nie pobralo hajsu i dalej wyświetla się, że mam wypróbować darmowy tydzień. Szlak mnie jasny trafi
  • Odpowiedz
@Evarrez: @r4do5: nie mogę, ponieważ już go wykorzystałem na początku jak zakładałem konto. Nadal mam tą samą kartę kredytową itd, wiec jak próbuję zrealizować ten darmowy tydzień, to nic się nie dzieje. Potwierdzam płatność kartą, strona się resetuje i dalej nie mam członkostwa. Tak, próbowałem się wylogować i zalogować ponownie, nadal nic. Wydaje mi się, że to właśnie przez to że już raz skorzystałem z tego darmowego okresu
  • Odpowiedz