Aktywne Wpisy
Mimps +84
Obejrzałam właśnie ten filmik, gdzie ukraiński żołnierz wyskakuje z bradleya i niefortunnie ląduje prosto na minę i urywa mu nogę.
Przesrane w tak młodym wieku stracić kończynę. Jedyne co mnie pociesza to to, że jak już Ukraina wygra to kobiety które wrócą będą pewnie do niego się ustawiać kolejkami żeby tylko być z bohaterem który no jakby nie patrząc walczy o ich wolność. Myślę, że one bardziej będą go rozrywać żeby tylko
Przesrane w tak młodym wieku stracić kończynę. Jedyne co mnie pociesza to to, że jak już Ukraina wygra to kobiety które wrócą będą pewnie do niego się ustawiać kolejkami żeby tylko być z bohaterem który no jakby nie patrząc walczy o ich wolność. Myślę, że one bardziej będą go rozrywać żeby tylko
SebaD86 +225
Pokaż że jesteś kretynem nie mówiąc że jesteś kretynem...
#patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #influencer #opener #trojmiasto #gdynia #gdansk #twitter
https://twitter.com/MarcinekFilipek/status/1672989709709066240
#patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #influencer #opener #trojmiasto #gdynia #gdansk #twitter
https://twitter.com/MarcinekFilipek/status/1672989709709066240
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jakie widzicie scenariusze w których Ukraina wygrywa? Co musiałoby się stać, poza nierealnymi scenariuszami jak zabicie Putina czy obalenie władzy w Moskwie? Interwencje NATO też wykluczamy.
#rosja #wojna #ukraina #ankieta #pytanie
Czy ostatecznie tak samo jakby wyszło przy kapitulacji po pierwszym dniu inwazji?
Dla zachodu zrobili bardzo dużo bo dzięki nim umocniła się integracja europejska, zjednoczenie nato, osłabienie rosji militarnie i gospodarczo, marginalizacja na arenie międzynarodowej i pewnie spokój od kacapskiego zagrożenia dla Polski i krajów bałtyckich na przynajmniej dekadę.
Imho będzie musiał dojść do jakiegoś porozumienia z obecnymi władzami i liczyć, że zachód ściągnie część sankcji. I tak prawdopodobnie Rosja się cofnie do lat 90 jeśli chodzi o gospodarkę.
@ShadyTalezz: No tak, dla NATO i Polski ta wojna
Komentarz usunięty przez autora
Niestety ale Putin póki co idzie po swoje i wszyscy tylko się temu przyglądają.
myślę, że jest, nie wiem czy takie były intencje zachodu czy tak wyszło ale niestety Ukraińcy walczą przede wszystkim w naszym interesie a nie swoim obecnie. Smutne to strasznie.
CzaryMarek:
@OSH1980: Tzn. co zrobią? Ostatecznie każdy pęknie, bo nie można całe życie żyć w takim stresie i cały czas walczyć, moim zdaniem może się skończyć jak na Białorusi, trochę protestów itp. potem rozluźnienie.