Wpis z mikrobloga

Lothar Matthaeus: W przypadku Lewandowskiego komunikacja wewnętrzna w klubie wydaje się być tak samo niefortunna jak w przypadku Suele. Wolałbym, żeby Hasan wypowiedział się o wiele jaśniej i wyraźniej w kierunku Lewandowskiego. [Sky]

Kolejny co twierdzi że komunikacja jest zła.duzo tych przesłanek że nie przedłuża kontraktu i lewy odejdzie.a Haaland był dziś w Monachium u lekarza( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz #bayernmonachium
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@meemphis11: Gwarantuje, że Bayern nie ściągnie Haalanda, nie pierwszy i nie ostatni raz powtarzam, Bayern nie da nikomu od buta takiej pensji jaką chce dla Norwega jego menadżer, to zniszczyłoby całą strukturę finansową, tak jak zawahał nią transfer Hernandeza, który od buta dostał bodaj 15-17 mln i już wśród piłkarzy pokroju Coman, Gnabry itd było niemałe poruszenie wg mediów.
  • Odpowiedz
@meemphis11: Wolałem napisać, bo często pojawia się ten temat i już niewiadomo kto na żarty, a kto na serio. A co do kontraktu to myślę, że obserwują pewnie sytuacje z jakimś kluczowym wielomilionowym transferem na inną pozycje, chodzi mi o kogoś pokroju Wirtz (choć w niego wątpię na ten moment) i w sytuacji gdyby taki transfer się nie udał to sprzedają Lewego i sprowadzają jakiegoś napastnika, a jeśliby kogoś ściągneli
  • Odpowiedz
@zalecany-uzytkownik: Jeśli Bayern zdecydowałby się na przedłużenie kontraktów z Gnabrym, Neuerem, Muellerem, Lewandowskim i ewentualnie Tolisso, to łączny pakiet na ich pensje wyniósłby około 200, 250 milionów euro.

[@Plettigoal]

Jakby nie patrzeć to duża kwota.negocjacje będą trudne
  • Odpowiedz
@meemphis11: Z tym, że to kwota rozłożona na przestrzeni trwania umowy. Ale już pomijając to, to niestety Bayern jest zmuszczony do przedłużenia umowy z Mullerem i Neuerem, tyle wiem na pewno, bo prawda jest taka, że Neuer na poziomie będzie jak Buffon, aż pod 40, natomiast Muller to taka opcja przejściowa w nazbieraniu funduszy na Wirtza, bądż wprowadzenie do futbolu na najwyższym poziomie Musiali, natomiast Lewandowski i Gnabry to ciężki
  • Odpowiedz