@msic: źródło informacji to screen screena z konta no-name opatrzony komentarzem drugiego konta no-name. Relacje fotograficzne z przejść granicznych tego nie potwierdzają, polecam zobaczyć zdjęcia z dzisiaj w dowolnym źródle bardziej godnym zaufania niż ten wysr*w.
@msic: potwierdzam byłem tym dzieckiem. Przecież ten typ to jakiś prawicowy odklejenieć z obsesją na punkcie uchodźców, wystarczy przejrzeć jego profil na tt
@nieujawniony: Spójrz sobie na liczbę zagranicznych studentów, kiedy się zastanawiasz co robi o typie karnacji nie-kaukaskiej na Ukrainie, to przypomnij sobie o tym. Natomiast pisanie, że "czarnoskórzy mężczyźni stratowali dziecko" to xD a powielanie tego to sianie dezinformacji.
@Yaycarz123: Fejur, nie fejur - osobiście nie byłem ale skoro nawet w TV w krótkich wejsciach reporterów z granicy na każdym kroku widzę czarnoskórych "studentów" w okolicach 40-stki tzn. że coś jest na rzeczy. Zresztą skoro to prawda, że mężczyźni 18-60 nie są wpuszczani to co oni tam robią?
@durga_na_sztandary: "Spójrz sobie na liczbę zagranicznych studentów, kiedy się zastanawiasz co robi o typie karnacji nie-kaukaskiej na Ukrainie, to przypomnij sobie o tym."
Zaraz, zaraz a od kiedy trąbii, że zbliża się wojna i obcokrajowcy mają się ewakuować? Może bym uwierzył w to co mówisz gdybym nie miał w pamięci obrazków z granicy Polsko-Białoruskiej z listopada 2021. Fakt, jest taki, że obecnie granica Białorusko-Ukraińska to fikcja. Sądzisz, że do ludzi,
@msic: Ci studenci pochodzą z krajów, gdzie kobiety często nie mogą się uczyć albo mają do nauki ograniczony dostęp albo po prostu ze względów kulturowych nie podejmują się nauki na uczelniach wyższych. Rzeczywiście, szok i sensacja, że większość to faceci. Tyle dni i nadal ani jednego konkretnego rzetelnego dowodu na to, że to ci sami co z ukrainy a ciągle snujecie te teorie z d--y. Gdyby taki dowód był to
Zaraz, zaraz a od kiedy trąbii, że zbliża się wojna i obcokrajowcy mają się ewakuować
@nieujawniony: Ukraina w ogóle o tym nie trąbiła, twierdziła że wojny nie będzie i nie mówiła o żadnej ewakuacji, nikt poza USA nie przewidywał, że naprawdę dojdzie do wojny. Uczelnie działały normalnie do dnia inwazji, nawet nie wprowadzały zdalnych. Wiem bo miałem koleżankę na międzynarodowym lekarskim na ukrainie i normalnie jeszcze 2 tygodnie temu latała
#ukraina #rosja #wojna
źródło informacji to screen screena z konta no-name opatrzony komentarzem drugiego konta no-name.
Relacje fotograficzne z przejść granicznych tego nie potwierdzają, polecam zobaczyć zdjęcia z dzisiaj w dowolnym źródle bardziej godnym zaufania niż ten wysr*w.
LOL, czarnoskórzy mężczyźni stratowali dziecko xD
I jako źródło podajesz screen z konta no-name, hmm...
Nawet śmiechłam, ale to niedobrze dla Ciebie. Weźże zmień robotę, jedź na daczę sadzić ogórki, bo z master-trolla z Ciebie nie będzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Spójrz sobie na liczbę zagranicznych studentów, kiedy się zastanawiasz co robi o typie karnacji nie-kaukaskiej na Ukrainie, to przypomnij sobie o tym.
Natomiast pisanie, że "czarnoskórzy mężczyźni stratowali dziecko" to xD a powielanie tego to sianie dezinformacji.
Komentarz usunięty przez moderatora
@nieujawniony:
To dotyczy tylko obywateli Ukrainy, oni nie mogą opuścić teraz kraju.
Zaraz, zaraz a od kiedy trąbii, że zbliża się wojna i obcokrajowcy mają się ewakuować? Może bym uwierzył w to co mówisz gdybym nie miał w pamięci obrazków z granicy Polsko-Białoruskiej z listopada 2021. Fakt, jest taki, że obecnie granica Białorusko-Ukraińska to fikcja. Sądzisz, że do ludzi,
https://twitter.com/Magmag77711777/status/1498262763965239302
Może i trąbili, nawet USA trąbiło o tym, że Putin zamierza zaatakować w ciągu 48h. Wszyscy się z nich wtedy śmiali, nie
@nieujawniony: Ukraina w ogóle o tym nie trąbiła, twierdziła że wojny nie będzie i nie mówiła o żadnej ewakuacji, nikt poza USA nie przewidywał, że naprawdę dojdzie do wojny. Uczelnie działały normalnie do dnia inwazji, nawet nie wprowadzały zdalnych. Wiem bo miałem koleżankę na międzynarodowym lekarskim na ukrainie i normalnie jeszcze 2 tygodnie temu latała