Jak zostać pośmiewiskiem świata by putin.( ͡°͜ʖ͡°)
1. Rolnicy rozebrali im wozy bojowe na pamiątki. 2. Po paliwo przyszli na posterunek Policji 3. Pytają miejscowych o fajki i wódkę. 4. Romowie gwizdnęli im czołg 5. Z okrętu wojennego zestrzelili własny samolot 6. Ciągle wpadają w te same pułapki 7. Wraz z policjantami OMON i oddziałem specjalnym SOBR zgubili się i samotnie pojechali szturmować Kijów. Niestety wpadli w zasadzkę i nici z podbicia stolicy. 8. Poprosili lokalsów o podwózkę, a ci ich zaweźli prosto na posterunek żandarmerii. 9. I wiele wiele więcej...¯\_(ツ)_/¯ (możecie dopisać w komentarzu)
1. Rolnicy rozebrali im wozy bojowe na pamiątki.
2. Po paliwo przyszli na posterunek Policji
3. Pytają miejscowych o fajki i wódkę.
4. Romowie gwizdnęli im czołg
5. Z okrętu wojennego zestrzelili własny samolot
6. Ciągle wpadają w te same pułapki
7. Wraz z policjantami OMON i oddziałem specjalnym SOBR zgubili się i samotnie pojechali szturmować Kijów. Niestety
wpadli w zasadzkę i nici z podbicia stolicy.
8. Poprosili lokalsów o podwózkę, a ci ich zaweźli prosto na posterunek żandarmerii.
9. I wiele wiele więcej...¯\_(ツ)_/¯ (możecie dopisać w komentarzu)
#rosja #ruskimir #putin #wojna #ukraina #heheszki #memy #takaprawda
źródło: comment_1645980778glaIGg4sFS4l4f86sBq5ls.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@szunis: À Propos pkt. 3 to polecam książkę Marka Ławrynowicza pt. Mundur.
https://www.rp.pl/konflikty-zbrojne/art35765191-ukrainskie-wojsko-rosyjski-okret-zestrzelil-wlasny-samolot-wojskowy
@tr0llk0nt0: Dzięki. Zaraz poszuka. W ramach rewanżu polecam książkę Sergiusza Piaseckiego - Zapiski oficera Armii Czerwonej
@szunis: Czytałem. Też polecam – nawet gdzieś na półce mam, odziedziczona po Tacie!
Może strategie mają beznadziejna, ale przynajmniej szybko kończą potyczki (ʘ‿ʘ)