Aktywne Wpisy
Grooveer +12
piotr_p0lak +8
#inwestycje #gospodarka #nieruchomosci #gielda #inflacja
Jak się czujecie polaczki z tym, że Roksana Węgiel w wieku 17 lat została milionerką a w wieku 18 lat kupiła 2 mieszkania? Zwykli Polacy muszą spłacać kredyt przez 30 lat, a gówniara celebrytka ledwo szkołę skończyła i jest ustawiona!!! Skąd ona miała na to pieniądze?
Jak się czujecie polaczki z tym, że Roksana Węgiel w wieku 17 lat została milionerką a w wieku 18 lat kupiła 2 mieszkania? Zwykli Polacy muszą spłacać kredyt przez 30 lat, a gówniara celebrytka ledwo szkołę skończyła i jest ustawiona!!! Skąd ona miała na to pieniądze?
Ewentualnie kupić starszą używkę..
Mam mieszane myśli
#leasing #jdg #programista15k
Skonsultuj z księgową czy amortyzacja auta w leasingu będzie dla Ciebie korzystna. Czy wrzucanie w koszty leasingu oraz paliwa i serwisu przyniesie Ci wymierne korzyści.
LUB
stać Cię i to Twoje widzimisię, to warto żyć jak się chce
@wycz: możesz rozwinąć. Realizuje ten scenariusz od 10 lat i obecnie mam mieszane uczucia...
Edit - siedzę w motoryzacji od 10lat.
Jeśli patrzysz tylko na pieniądze to tak stare auto, jak patrzysz 'czas to pieniądz' to już nie jest takie oczywiste.
@wycz: w tym obraziłeś mnie 3 razy i 4 razy się pomyliłeś... Szkoda mi z tobą gadać....
Usterki się zdarzają i teraz pytanie o usterki i sposób ich naprawy.
Czas to pieniądz. Inaczej to wygląda przy każdym systemie finansowania.
Ty się trochę pograzasz punktując tylko od strony p0laka cebulaka
pierwsze lepsze ogłoszenie z dupy
Po prostu piszesz jakieś brednie, jak ktoś kupuje nowy samochód to się z tym liczy, że traci na wartości, ale nie sprzedaje go przecież po miesiącu, najczęściej kilka lat jeździ. OP pisał o leasingu, więc mówimy o trzech
Komentarz usunięty przez autora
xD mój kupiony za 90000 po 5 latach kosztuje 75000. To nie te czasy, że samochody będą tracić połowę wartości w 5 lat. Przez ten czas nic kompletnie nie było robione. Moment jak mi koleś mój samochód pokazywał przed wyjazdem bezcenny. Oczywiście leasing, więc w zasadzie jestem na zero w tym momencie.
@WyjmijKija: nie rozumiem - jaki dokładnie moment i dlaczego jest bezcenny? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie no, dobrze było, pokazywał przed wyjazdem z