Wpis z mikrobloga

Tak sobie myślę że PiSowi ta wojna to "z nieba spadła". Ludzie zapomną o #!$%@? związanym z polskim ładem. Społeczeństwo pokazało wielkie serce przez co jest teraz wiele ściskających gardło obrazków. Jakieś ćwiczenia NATO związane z przerzutem jednostek. Wystarczy to wszystko pokazać, liczyć że nam nic nie będzie i PiSowi urosną niestety słupki za jakiś czas.
#ukraina #rosja #bekazpisu
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arysto2011: Sam pomogłem jak mogłem i cieszę się że jako naród tak zareagowaliśmy. Ale to że o tym całym syfie jaki pis zrobił się trochę zapomni to tak boli mnie to. Bo nie powinni wygrać kolejnych wyborów i najlepiej jak pojawią się w przyszłym sejmie w jak najmniej licznym gronie.
  • Odpowiedz
@dziwna_kuna:

Ale to że o tym całym syfie jaki pis zrobił się trochę zapomni to tak boli mnie to

Więc jesteś głupcem! Bo nie o to chodzi w tej pomocy. Ja mam dużo przesłanek do tego, żeby pisać osiem gwiazdek i tego nie robię. Za to idę do sklepu i kupuję rzeczy potrzebne uchodźcom. Mam w dupie PO, Konfederację, PiS. Chcę pomóc ludziom w potrzebie.
  • Odpowiedz
@arysto2011: Masz w "dupie" a atakujesz mnie że w obecnej sytuacji wypowiadam się w sprawie politycznej. Wydaje mi się że to jest idealny moment żeby rozmawiać o takich rzeczach bo od władzy zależy to jak chociażby nasz kraj poradziłby sobie militarnie i politycznie w takiej sytuacji. Obecny rząd przez lata pokazał że w sprawach wojska niekoniecznie możemy się czuć pewnie. No ale lepiej powiedzieć że mam w dupie i hur
  • Odpowiedz
@dziwna_kuna: jakieś moratorium na debilizm w polityce by się przydało wprowadzić tak na pięć lat. Każdy polityk zaczynający od: a druga strona zrobiła to a to, powinien być przywiązany do Kolumny Zygmunta i biczowany. Wiem, że to sztuczne i pod spodem będzie się kotłowało ale jest jakieś inne rozwiązanie?
  • Odpowiedz
@dziwna_kuna: Obecnie wszyscy odpuścili sobie polityczne przepychanki bo te nie są aktualnie istotne. Wszyscy z wyjątkiem poszczególnych pajaców z konfederacji których powinno się pozbawić biletu poselskiego za jawne działanie na szkodę Polski.
  • Odpowiedz