Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
death070 +96
#podrywajzwykopem
czt tekst w sklepie do kasjerki która się podoba ,,krysia jak tam twoja mysia'' jest ok?
czt tekst w sklepie do kasjerki która się podoba ,,krysia jak tam twoja mysia'' jest ok?
Hej Mirasy,
myślę nad przebranżowieniem (mgr. inż. here, ścisłe). Myślałem nad testerem lub pochodnymi. Jest sens lecieć na podyplomówkę na start? (szkoda mi rzucać roboty na staż za 2k zapewne lub o ile cokolwiek).
Jaki jest najlepszy route do przebranżowienia?
Cel: ciągły rozwój, a co za tym idzie - możliwości i kasa.
Czuje, że osiadłem trochę na mieliźnie i ciężko będzie tutaj coś więcej ugrać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dejvsss: jeszcze się nie spotkałem z podyplomówką która by nauczyła zawodu. Za te pieniądze już lepiej zrobić jakiś konkretny kurs branżowy.
Nie jestem osobą, która chętnie usiądzie z dupą w wygodnej robocie i zostanie przy tym samym do śmierci.
IT ciągle się rozwija jakby nie patrząc i jest to branża, która brnie gdzieś do przodu.
No na lekarza to już nie mam za bardzo chęci, ani możliwości. Aktualnie korpo (projekty, budżety, instalacje od 0), ale co z tego jak nie widzę szansy rozwoju (albo na tyle powolnego, że prędzej garba dostanę i
@dejvsss: Zważając na powyższe, to sam cieszyłbym się, gdyby ktoś zaproponował mi taki staż, będąc na Twoim miejscu. Mam znajomego, który w czasach "ograniczonego" boomu na przebranżowienie do jedynej słusznej branży, o taki właśnie staż musiał się bić z 100
Komentarz usunięty przez autora
I trochę też nad tym myślę, bo to weekendówki i nie musiałbym poświęcać roboty.
Jeśli mogę zapytać, to w jakiej branży