@to_jest_chyba_kurcze_zart: jasne. Ten koleś po prawej by miał swojego kota na swoim ryju. I nie rano ale o 2 w nocy. Obrazek jest dopasowany pod tezę. Nieprawdziwy (。◕‿‿◕。)
@to_jest_chyba_kurcze_zart: tiam, a w nocy: ksz ksz ksz ksz ksz ksz ksz. Skakanie po całym mieszkaniu, zrzucanie czego się da, miauczenie przez pół nocy. Ani pisarze, ani kociarze nie mają łatwego życia.
@to_jest_chyba_kurcze_zart: dlatego nigdy nie kupie psa (ʘ‿ʘ) chociaz wstaje mega wczesnie to szlag by mnie trafial jakbym musiala w zime, -5 sie ubierac na szybko i leciec i marznac (ʘ‿ʘ) albo jak pada deszcz/grad i pieskowi sie wcale nie chce wychodzic i juz wiesz, ze zaraz narobi w domu. ( ͡°͜ʖ͡°)
@to_jest_chyba_kurcze_zart: opiekowałem się kotem znajomych w ich mieszkaniu ostatnio pod ich nieobecność. J---e z kuwety i weź się z tym babraj jeszcze, na wymioty mnie brało. To już wolę wyskoczyć z sierściuchem na 15 minut
@to_jest_chyba_kurcze_zart: Ja wstaję o 6, ale mój pies nie wyjdzie na dwór przed 10. Wstaje dopiero jak się wyśpi i wtedy dopiero możemy wyjść. Jeżeli wyjdziemy wcześniej będzie zapierał się i cofał od razu jak tylko blok zniknie z jego pola widzenia :D ale mamy tak tylko zimą, niezbyt lubi spacerować jak jest ciemno.
@to_jest_chyba_kurcze_zart: 6 rano zimny poranek ty śpisz a sierściuch łazi ci po blacie kuchennym a wcześnieś deptał w obsranej i osiuranej kuwecie. super sprawa, smacznego
źródło: comment_1645591234dovTZtZQHJsNeQMtZGlpIH.jpg
Pobierzźródło: comment_1645598790Sn9SPouVq9MxY707cOvvhB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@little_muffin: psy, które nie są chore i nie są jeszcze w wieku szczenięcym, nie robią w domu.
źródło: comment_16456026519ERlZfMHm1sRKo7usyXswM.jpg
Pobierz