Aktywne Wpisy
Xtreme2007 +357
Imigrant w Polsce ma dostać tyle samo co w Niemczech. Dyrektywa ZSRE. Uśmiechajmy sie jeszcze szerzej.
#ztwoichpodatkow
#bekazlewactwa #konfederacja
#ztwoichpodatkow
#bekazlewactwa #konfederacja
wykop +5
Drodzy Wykopowicze,
mamy dla Was ważne informacje! W związku z koniecznością dostosowania regulaminu do wymogów prawnych, od 12 lipca 2024 roku zacznie obowiązywać nowy regulamin. Jednak już dziś wprowadzamy kilka kluczowych zmian, które wpłyną na funkcjonowanie serwisu. Zmiany, które wprowadzamy:
1. Nowe oznaczenia treści wideo:
- Wprowadzamy nowe oznaczenia wiekowe dla treści wideo: 12+ oraz 16+. Te zmiany mają na celu lepsze dostosowanie treści do odpowiednich grup wiekowych.
- Pojawi się
mamy dla Was ważne informacje! W związku z koniecznością dostosowania regulaminu do wymogów prawnych, od 12 lipca 2024 roku zacznie obowiązywać nowy regulamin. Jednak już dziś wprowadzamy kilka kluczowych zmian, które wpłyną na funkcjonowanie serwisu. Zmiany, które wprowadzamy:
1. Nowe oznaczenia treści wideo:
- Wprowadzamy nowe oznaczenia wiekowe dla treści wideo: 12+ oraz 16+. Te zmiany mają na celu lepsze dostosowanie treści do odpowiednich grup wiekowych.
- Pojawi się
#seks #zwiazki #zalesie #logikarozowychpaskow
Jestem w kolejnym związku, który trwa półtora roku
Ja 28 lat, Ona 26 lat.
No i jestem w kropce z pewnym faktem.
Chodzi o stan owłosienia mojej różowej.
Moja różowa nie jest za goleniem się w miejscach intymnych - ja to robię.
Wiadomo każdy ginekolog jej powie że te włosy po coś tam są i lepiej ich nie golić, więc +1 do jej teorii żeby to zostawić.
Rozmawiałem z nią na ten temat, żeby chociaż spróbowała, albo jakiś trymerem to skracać.
Ale z poziomu zbliżeń jest to dla mnie ohydne.
Serio to wygląda tak jakby ktoś jej w kroczu przykleił zdechłego Yorka.
Jeszcze jak jest seks na zasadzie penetracji to ujdzie bo nie zwracasz na to uwagi chociaż czasami jak się nam zdarzy jakiś dłuższy seans, to potem taki spocony "kocur" też nie wygląda atrakcyjne.
Ale jeśli chodzi o seks oralny to jest to totalnie obleśne. Gdzie dawniej robienie dobrze ustami partnerce mnie podniecało to teraz mnie to mega obrzydza.
No ale to robię.
Ma ktoś jakiś sensowny argument, żeby chociaż moja różowa przycięła to na pół centymetra ?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #620b839eff98844e781ebf16
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Powiedz ze stanowi to dla ciebie pewna bariere, wydaje ci sie malo higieniczne, ze cale podniecenie szlag trafia jak musisz busz przeczesywac.
Nie wiem na ile faktycznie w tych czasach, owlosienie dziala jak bariera ochronna przed chorobami/infekcjami. Moze niech pojdzie do ginekologa i zapyta czy ma to sens. Natomiast na wlasnym przykladzie wiesz, ze
@AnonimoweMirkoWyznania: hmm no to nie wiem, może powiedz to jej a nie przygrywom na stronie ze śmiesznymi obrazkami?
Kobiety zgolone na łyso mają częstsze zapalenia pęcherza, grzybicę itp takie są statystyki.
ej, seba a weź
Bielizna nie, bo od ochrony przed patogenami jest kwaśne środowisko pochwy i odpowiednia flora bakteryjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XDDD No jak się golisz tępą żyletką na sucho to może tak... Technologia poszła jednak sporo do przodu od czasów średniowiecza ( ͡° ͜ʖ
*kocur musi byc
Trymerem nie zgolisz się na łyso, pianki uczulają i mogą powodować podrażnienia a każdy rodzaj brzytwy kaleczy skórę.
https://scbeautyclinic.pl/nasza-wiedza/ryzyko-zwiazane-z-depilacja-woskiem-oraz-maszynka/