Jesli Rosjanie zaatakują Ukrainę, to życzę im z całego serca aby przegrali sromotnie. Aby jej mieszkańcy, którzy tak bardzo popierają wojnę żarli gruz do konca życia. Oby gospodarczo upadli na amen. Może jak kilkadziesiąt tysięcy ludzi umrze z głodu, to w końcu otworzą oczy i nie będą tak wielbić Putina jak wujaszka Stalina. Chociaż wątpie zeby cokolwiek zmienilo sie w ich mentalnosci
Własnie napisałem coś odwrotnego. Nie chcę zguby żadnego narodu który wojny nie wywołuje. Ale chcę, że ten kto zacznie pierwszy i weźmie odpowiedzialność za konflikt - srogo tego pożałował.
@FulTun: krótkowzroczne myślenie. Masz ochotę mieć Rusków tuż za granicami o dlugosci ponad 1100 km (UKR + BLR)? Czy nie uważasz jednak, że bezpieczniej mieć bufor w postaci Ukrainy? Teraz Ukraina, a następni będziemy my.
@Mekeke2: #!$%@? człowieku słyszałeś o czymś takim jak historia? Ruskie wymordowały miliony swoich, kolejne miliony osły z głodu i jakoś to nic nie zmieniło. Onucowa rasija to inny świat, widać ze tego nie rozumiesz xD
@Mekeke2: #!$%@? człowieku słyszałeś o czymś takim jak historia? Ruskie wymordowały miliony swoich, kolejne miliony osły z głodu i jakoś to nic nie zmieniło. Onucowa rasija to inny świat, widać ze tego nie rozumiesz xD
@Krzysztof53647: Dlatego napisałem, że "wątpie, żeby zmienilo to ich mentalność" Ale próbować można, inne czasy, ludzie są przyzwyczajeni do wygód (nawet jak przeciętnego Ruska nie stać na buty), to jednak MOŻE kilkadziesiąt lat do przodu
@Mekeke2: bardziej prawdopodobne jest, ze gdy Rosjanie zaatakują to usa i eu spróbują udobruchać Putina sprzedając Ukrainę z np Polska w pakiecie. Także myślę że my tu będziemy zaraz żarli gruz i umierali z głodu xd
@Mokrysiusiak3: Uważam inaczej. USA miałoby interes aby wyprzeć raz na zawsze wpływy Rusków z Europy. Odepchną Rusków, a sami ulokują znaczne siły na Starym Kontynencie. Dzięki temu Europa będzie ich, a nie Rosjan
@Mekeke2: to dalej będzie wina zgniłego zachodu i duch walki będzie w nich jeszcze silniejszy xD. Tak jak u polaków to zawsze jest wina niemców, jak polsce nie wychodzi
@Mekeke2: Jak czasy ZSRR i Stalin tego nie zmieniły to nic tego nie zmieni. Ci ludzie widocznie lubią być pod butem cara i gryźć gruz ale za to mieć przeświadczenie, że ich kraj to potęga
@Mekeke2: Niestety ruskie to jest naród przyzwyczajony do skrajnych warunków i trzymania za mordę. Póki będzie spirytus, póty będzie spokój. Będą żarli mirabelki i niedojrzałe jabłka z sadu, pili wódzię i grali na harmoszczce i przetrwają.
No tak średnio bym się z tym zgodził ( ͡°͜ʖ͡°) np nie chciałbym by przedszkolanką mojego dziecka była sojowa eko alternatywka z uśmiechniętej polski lgbt wydziarana po samą gębę xd #lidl #praca #heheszki #ankieta #pytanie
Aby jej mieszkańcy, którzy tak bardzo popierają wojnę żarli gruz do konca życia. Oby gospodarczo upadli na amen.
Może jak kilkadziesiąt tysięcy ludzi umrze z głodu, to w końcu otworzą oczy i nie będą tak wielbić Putina jak wujaszka Stalina.
Chociaż wątpie zeby cokolwiek zmienilo sie w ich mentalnosci
#wojna #ukraina #rosja
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@toworel: w tym to są mistrzami, tylko co dalej jak zabiją już wszystkie kobiety i dzieci?
słucham? Nie jestem Ukraińcem i nie zwracaj się tak do mnie chłopie. Wiem, że Internet rządzi się swoimi prawami, ale nie przeginaj
Własnie napisałem coś odwrotnego. Nie chcę zguby żadnego narodu który wojny nie wywołuje. Ale chcę, że ten kto zacznie pierwszy i weźmie odpowiedzialność za konflikt - srogo tego pożałował.
Czy nie uważasz jednak, że bezpieczniej mieć bufor w postaci Ukrainy? Teraz Ukraina, a następni będziemy my.
@Mekeke2: Niech celebryci z Wykopu tam wykopią rów graniczny( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krzysztof53647: Dlatego napisałem, że "wątpie, żeby zmienilo to ich mentalność"
Ale próbować można, inne czasy, ludzie są przyzwyczajeni do wygód (nawet jak przeciętnego Ruska nie stać na buty), to jednak MOŻE kilkadziesiąt lat do przodu
Odepchną Rusków, a sami ulokują znaczne siły na Starym Kontynencie. Dzięki temu Europa będzie ich, a nie Rosjan