Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +90
Demonstracja antynatalistyczna się odbyła! Pozdrawiam. NIE GRAJ W RULETKĘ CZYIMŚ ŻYCIEM!
#antynatalizm
#antynatalizm
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
#rosja #ukraina #wojna
Jaka nienawisc?
Ukraincy za chwile przyjda do Polski jako uchodzcy wojenni
Zapewnimy im wikt i opierunek
My zas pojdziemy na Ukraine walczyc o ich ojczyzne
@fasttaker: Tak, za kilkadziesiąt lat obudzi się w nich ukraiński nacjonalizm i wyrżną nas podczas snu. Tak samo jak dzieci algierskich imigrantów we Francji w imię Wielkiej Algierii sabotują państwo francuskie, albo dzieci polaków z USA dają j3banie o PL. Walnij się w łeb.
@ortalionowy: Za nic. Nigdzie nie pisałem, że masz ich kochać, a nawet lubć. Nie wiem skąd hejt. Chyba tylko ze strony tych niepewnych swojej sytuacji na rynku pracy.
@stanleymorison: byc moze mowisz tu o studentach, we wroclawiu jest pelno ukraicnow, ktorzy nie panimaju
Komentarz usunięty przez autora
@stanleymorison: no nie wiem, sam nie mam nic do Ukraińców, pracowałem z kilkoma, znam kilku i bardzo sympatyczni ludzie, ale nie widzę na wykopie specjalnie "nienawiści do Ukraińców". To że się tu i tam pojawia parę wpisów robiących sobie żarty, i kilka innych mniej serdecznych nie zmienia faktu, że ja widzę głównie wsparcie i podobne opinie do twoich. Plusów ci też nie
Komentarz usunięty przez autora