Wpis z mikrobloga

Bo zamiast walić loszkom elaboraty na dzień dobry, to trzeba na spokojnie zagajać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tinder i instagram to nie jedyne miejsce na podryw, ale trzeba najpierw wyjść z piwnicy.
  • Odpowiedz
@Informatyk_0k: uderzałem do laski na swoim poziomie może 1 pkt czy 2 wyżej latałem z kwiatami brałem do restauracji mimo to dostałem kosza od Szarej Myszki że nie Pasujemy do siebie i że znajdę kogoś kto mnie doceni xd więc to nie #!$%@? przegrywa.
  • Odpowiedz
@Informatyk_0k: Jeżeli myślisz, że te wszystkie wpisy typu "chciałbym taką laskę 6/10" i wklejają jakąś super modelke, są na poważnie to się grubo mylisz. Takie wpisy wstawiają mirki by wyśmiać wygórowane wymagania kobiet albo wstawiają to trolle dla jaj. Normalny przegryw ma zaniżone wymagania, bo ma bardzo niskie poczucie własnej wartości.
  • Odpowiedz
@Informatyk_0k: Komentarze nie oddają prawdziwego stosunku do wyglądu baby z wpisu tylko mają zniechęcać do robienia takich wpisów. Jeżeli baba wrzuca swoją facjatę na wykop to pojawiają się niepochlebne komentarze, gdyż nie jest to instagram do atencjonowania się facjatą. Ludzie przybywający na mirko mają już dosyć spermiarzy i kultu tzipy jaki łatwy jest do zaobserwowania na wykopie.
Niepochlebne komentarze są rodzajem manifestu, sprzeciwu a nie realną oceną zdjęcia. Zdjęcie baby w
  • Odpowiedz
@Informatyk_0k:

Nie użyłem zwrotu atrakcyjność. Internet jest inny, niż życie poza nim.

Fakt, często się te słową łączą, stąd moje dopisanie. A poziom i tak dalej subiektywnym odczuciem, więc jak ustalić kto jest na twoim poziomie?

Internet jest inny a więc tym bardziej dlaczego wysyła się do rzeczywistości ludzi co spędzili w internecie większość życia?
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: No to Ty tak twierdzisz, ja widzę co innego. Owszem, relacja z normalną kobietą w realu, a nie pseudo-normalną w internecie to zupełnie co innego. Każdy wam to mówi, a wy dalej piszecie to samo na podstawie jakiś tinderów itp.nie próbując wyjść z przysłowiowej albo i nie piwnicy.
  • Odpowiedz