Aktywne Wpisy
budep +1867
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
MIREKFAJFUS +988
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
P.S. Zanim zlecą się obrońcy kobiet. Konfederacja myli się w wielu sprawach światopoglądowych a już totalnie w temacie aborcji i kościoła. Uściślijmy to.
Komentarz usunięty przez autora
@maz00rskie_mleko: No właśnie nie zawsze się sprawdza. Wolny rynek nie jest odpowiedzią na wszystko i czasami nie działa.
Założysz rodzinę, pójdziesz do pierwszej porządnej pracy lub będziesz prowadził firmę i Ci przejdzie. Też przez to przechodziłem.
@dom021: Albo wierzysz w kolejne.
Mam 25 lat, jestem dorosłym człowiekiem i #!$%@? ni #!$%@?
@robko: i ekonomia jako, że to nauka społeczna to:
¯\_(ツ)_/¯
Od siebie dodam, że rynek jest systemem gigantycznej ilości naczyń
@maz00rskie_mleko: niestety nie jest to do końca prawda. Konfederacja nie przedstawia żadnych liczb, nie mają żadnych badań ani programu. Polegają tylko na założeniu, że intuicyjnie to powinno działać bo