@jatylkozapytac: Kurczę, próbowałem dwa razy, raz solo i raz z emką, ale nie było mi dane poczuć tego potencjału. Prawdopodobnie zbyt mała dawka...( ͡°ʖ̯͡°)
@jatylkozapytac: absolutnie najlepsza nielegalna substancja jaką do tej pory miałem okazję spróbować - euforia nie tak intensywna jak po emce ale wystarczająco duża żeby było super - jest psychodelia, ale łatwa do ogarnięcia i nie ryje bani, można się cudownie zatopić w muzyce - nie ma po niej trzech-czterech dni kaca i deprechy jak po MDMA albo krysztale - przyjmowana w postaci pigułek nie niszczy nosa -
@MARClN: Ciekaw jestem jak to przychodzi, ja się boję zawsze że będzie przypal i z listem bagieta przyjdzie xD jak masz jakieś zdjęcie z neta jak to przychodzi to możesz podesłać i jakieś protipy co do zamawiania na pw
@MARClN: To wiem ale zawsze łatwiej dowiedzieć się od kogoś kto na 100% miał z tym do czynienia a nie teoretyków z Onetu czy gdzieś ale dzięki coś tam sprawdzę :P
@CiemnaStronaCzlowiekaa: Wydaje mi się że to zależy od osoby, sam testowałem okolice 15-20mg i mogę polecić. Najrozsądniej zaczynać od mniejszych dawek i potem ewentualnie je stopniowo zwiększać.
Powyżej 30mg bym nie szedł bo wtedy u niektórych może się za bardzo nasilić psychodelia.
@MARClN: Próbowałem 10mg oralnie z laską, ale oczekiwaliśmy tego samego efektu jak przy emce-wymuszonego libida. Ale i tak spoko było (bez seksu). Później wyczytałem że libida nie ma, ale jest straszny przyjemny s--s xD.
Jakiś czas później samemu z nudów w weekend wziąłem sniffem 20mg(był to mój 1 raz jeśli chodzi o wciąganie czegokolwiek) a sniffem bo chciałem mieć krótka fazę i mocna.
@CiemnaStronaCzlowiekaa: No racja, nie dodałem, że mówię o przyjmowaniu doustnym. Donosowo nie próbowałem z paru powodów: - z tego co wyczytałem w necie i z relacji znajomych dowiedziałem się dokładnie tego o czym piszesz: że jest to mega nieprzyjemne, boli, piecze, morda puchnie, oczy łzawią, z nosa się leje - nie miałem nigdy styczności z 2cb w formie proszku, bo o niego już jest trudniej. Jedyna forma jaką miałem to
Próbowałem 10mg oralnie z laską, ale oczekiwaliśmy tego samego efektu jak przy emce-wymuszonego libida. Ale i tak spoko było (bez seksu). Później wyczytałem że libida nie ma, ale jest straszny przyjemny s--s xD.
@CiemnaStronaCzlowiekaa: 2c-b to nie m------n po którym masz ochotę wyruchać krzesło, raczej wzmacnia doznania, a w odpowiedni nastrój trzeba się już wprowadzić we własnym zakresie ( ͡°͜ʖ͡°)
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
#narkotykizawszespoko #2cb
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@jatylkozapytac: cpaj sobie zdrowo
- euforia nie tak intensywna jak po emce ale wystarczająco duża żeby było super
- jest psychodelia, ale łatwa do ogarnięcia i nie ryje bani, można się cudownie zatopić w muzyce
- nie ma po niej trzech-czterech dni kaca i deprechy jak po MDMA albo krysztale
- przyjmowana w postaci pigułek nie niszczy nosa
-
Komentarz usunięty przez autora
Powyżej 30mg bym nie szedł bo wtedy u niektórych może się za bardzo nasilić psychodelia.
Jakiś czas później samemu z nudów w weekend wziąłem sniffem 20mg(był to mój 1 raz jeśli chodzi o wciąganie czegokolwiek) a sniffem bo chciałem mieć krótka fazę i mocna.
I była mocna, za mocna k---a. Od
- z tego co wyczytałem w necie i z relacji znajomych dowiedziałem się dokładnie tego o czym piszesz: że jest to mega nieprzyjemne, boli, piecze, morda puchnie, oczy łzawią, z nosa się leje
- nie miałem nigdy styczności z 2cb w formie proszku, bo o niego już jest trudniej. Jedyna forma jaką miałem to
@CiemnaStronaCzlowiekaa: 2c-b to nie m------n po którym masz ochotę wyruchać krzesło, raczej wzmacnia doznania, a w odpowiedni nastrój trzeba się już wprowadzić we własnym zakresie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ponadto 10mg oralnie to