Wpis z mikrobloga

Proszę o pomoc. Wybieram się na kat. A i chciałbym kupić fz6. Będzie jeżdżone po mieście i co jakiś czas jakaś dłuższa trasa. (taki jest plan :D)
Muszę się przed kursem ubrać i nie bardzo wiem co wybrać. Gość w sklepie pokazał taki set:
Kask
Kurtka
Spodnie
Rękawice
Buty

Czy to jest ok, dobrej jakości, jakieś opinie itd?
Czy będzie się dało w takim secie jechać do pracy czy do sklepu, czyli jak z uniwersalnością. Może jakieś inne propozycje ?

Z góry dzięki za pomoc bo totalnie się nie znam, a poradniki internetowe za dużo mi nie podpowiadają
#motocykle
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to jest też pytanie czy w tych pieniądzach można coś lepszego kupić, ale ja o tym nie wiem :P

Na pewno możesz. Ale nie wiesz czy będzie to najlepsze dla Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Konkretnych modeli "na topie" nie podam, moja wiedza jest mocno przestarzała.
Jeśli chcesz jak najlepiej wydać pieniądze to kup u----i*. Na tą chwilę nie masz pojęcia jak dokładnie będziesz jeździł, więc choćbyś kupił hi-tech - może się okazać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cubus92: nie zaglądałem w linki ale ubranie dobierz tak żeby dobrze pasowało. To czy drożej czy taniej się ubierzesz raczej podyktuj właśnie spasowaniem
  • Odpowiedz
  • 1
@Solitary_Man ja od trzeciej godziny wyjeżdżałem na miasto, na autostradzie czy nawet poza zabudowanym bez kurtki i spodni z ochraniaczami czuł bym się niepewnie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz