Wpis z mikrobloga

@Bagnica: Wycena nieruchomości głównie, ale też zarządzanie nieruchomościami. Co do info, to atmosfera, work-life balance, możliwości rozwoju i awansu, no i wiadomo plus minus stawki.
  • Odpowiedz
@senku: troche ciężko mi powiedzieć, bo ja pracowałem w księgowości. W moim przypadku była to spoko atmosfera, zdarzały się imby, ale bez jakiś niewiadomo jakich dymów. Jeśli chodzi o work-life balance to nigdy nic mogłem zarzucić - 16:00 i do domu, nadgodziny tylko na koniec miesiąca, ale to urok księgowości. Ogólnie to była moja pierwsza prawdziwa praca, ale awansowałem bardzo szybko, pracowałem wtedy bardzo uczciwie i miałem jedne z najlepszych
  • Odpowiedz
@Osieckov: Znam jeden przypadek z AP, bo ja akurat pracowałem w innym dziale. 2 lata temu na poziomie AP accountanta, osoba której też pierwszą pracą był JLL zarabiała jakieś 5k-5,5k brutto.
  • Odpowiedz
@Osieckov: jak na stanowisko accountanta to możesz próbować, może akurat się uda, chociaż realnie wydaje mi się, że może być to za dużo i będą max proponować 5,8k-6k. Jeśli na juniora to nie ma szans na tyle.
  • Odpowiedz