Otwieram nitkę na odrobinę zapomniane i zakurzone gry, które kiedyś sprawiały nam masę radości. Ode mnie klasyk, który przechodziłem kilka razy i do tej pory wygląda świetnie, czyli Robin Hood legenda Sherwood (ʘ‿ʘ)
@Odpad_Biologiczny: cudowna gierka, jedyne czego mi brakuje to mozliwosxi wylaczenia corteza. Może sa jakies mody do tego? Zawsze szedłem w ekonomie, na spokojnie i nigdy nie dawalem rady podbić calej mapki. Ba, ciezko mi w ogóle szły walki z kimkolwiek innym niz szare prowincje.
korzystając z okazji takiego zbioru klasyków i osób, które się znają, szukam gierki, w które grałem bardzo dawno temu, a za nic nie potrafię sobie przypomnieć tytułu. gra zaczynała się w lochu, graliśmy jako rycerz, a po chwili uwalnialismy z celi czarnego rycerza i mieliśmy tym sposobem 2 grywalne postacie, było to gra strategiczna? tyle pamietam, ktoś może coś? pomocy mirki
#gry #staregry #retrogaming #nostalgia #feels
Zawsze szedłem w ekonomie, na spokojnie i nigdy nie dawalem rady podbić calej mapki. Ba, ciezko mi w ogóle szły walki z kimkolwiek innym niz szare prowincje.
Z takich starych gazetowych tytułów w pamięć zapadło mi jeszcze gruntz. Fajna gierka była.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora