Wpis z mikrobloga

Czy jest na sali osoba, która może podać mi dane kontaktowe do tej kobiety oraz innych członków zarządu spółki będącej właścicielem serwisu Pepper?

Adresy email, numery telefonów. Ogólnie czym więcej danych, tym lepiej.

Jedyny kontakt, jaki znam, to formularz. Niestety, ale pomimo wysłania wielu wiadomości, nigdy nie dostałem odpowiedzi.

Chciałbym porozmawiać z osobami zarządzającymi serwisem, wyjaśnić kilka kwestii.

Przepraszam, jeśli użyłem niewłaściwych tagów, ale nie jestem pewny, które pozwolą mi trafić do odpowiednich ludzi.

#informatyka #rumun
StaryWedrowiec - Czy jest na sali osoba, która może podać mi dane kontaktowe do tej k...

źródło: comment_1644563972d2k5jigYeJkagLd0I22IgU.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@keton22: Wiem czym jest "Rumun". Wolałem dodać tag, bo wiąże się on z pozyskiwaniem pewnych informacji. Zawsze lepiej zyskać większe grono odbiorców, niż mniejsze.

Rumun jest jak bóg - jest w wielu osobach i umie to, czego nie umiem ja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@keton22: Sam zgłaszam takie treści, bo często siedzę po nocach.

A tych danych, które nie są danymi jakoś szczególnie chronionymi, potrzebuję, bo moderacja na pepperze jest jakimś botem, który usuwa komentarze bez wyraźnej przyczyny. Ktoś zgłasza komentarz i zaraz go nie ma.

Kontakt tylko przez formularz, gdzie trzeba im wszystko na tacy podać. Włącznie z usuniętym komentarzem, po którym nie zostaje żadne ślad, więc nawet permlinka nie da się skopiować, bo
  • Odpowiedz
@keton22: Jeśli chodzi o instytucję zwaną rumunem, to najprawdopodobniej jakaś jego część (raz noga, raz ręka) próbuje wymusić na administracji wykopu naprawę tagów i profesjonalne podejście do tematu moderacji w porze nocnej.

I dziwię się, że dotąd pan bez jajek nie zatrudnił ani jednaj osoby, żeby pilnowała porządku na nocnej zmianie. W sumie to nawet ja bym się nadawał, oczywiście w okresach, w których jest zimno i wolę biedować w
  • Odpowiedz