Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aokx: zadawałem się kiedyś przez chwilę z taką jedną lewicującą Juleczką wielką obrończynią grubasEK (forma żeńska no bo oczywiście wiadomo, chłop to jednak lepiej żeby jakoś wyglądał i był wysportowany, ale nikt nie ma prawa narzucać babie jak ma wyglądać bo to jej indywidualna sprawa! XD) i ilekroć rozmowa schodziła na ten temat to mi psychika siadała od jej idiotycznych argumentów, a nieraz wręcz kończyło się to kłótnia XD...

Co
  • Odpowiedz
@Aokx: Znajoma trenuje ostro a i tak przybiera lekko na wadza.Diete z tego co widzialem tez utrzymuje dobra, nie wyglada zeby na cos chorowala. Wiem, ze Ona ma swiadomosc, ze przybiera co zwieksza jej parcie na trening. Martwie sie o nia bo to moze nie skonczyc sie dobrze.
  • Odpowiedz
@Aokx: Ale ten ruch na poważnie jest smutny. Początkowo naprawdę chodziło o osoby z niepełnosprawnościami, po poparzeniach, z trądzikiem itd. W tym wszystkim chodziło o ogólną akceptację ciała i swojej osoby. Teraz, kiedy grubasy zawłaszczyły sobie to wszystko, gnoją każdą osobę, która ich zdaniem jest w kanonie, bo jest szczuplejsza od nich. Według nich nie możesz mieć problemów z akceptacją siebie jeżeli masz np. nadwagę, a nie otyłość. To jest
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Aokx: Znajoma trenuje ostro a i tak przybiera lekko na wadza.Diete z tego co widzialem tez utrzymuje dobra, nie wyglada zeby na cos chorowala. Wiem, ze Ona ma swiadomosc, ze przybiera co zwieksza jej parcie na trening. Martwie sie o nia bo to moze nie skonczyc sie dobrze.

@hannibal-lesser: Pewnie podżera i nie wlicza tego do diety.
  • Odpowiedz