Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 34
@FoxX21: co ty w ogóle #!$%@?.

Nie wszystkie auta mają gwinty w bębnie żeby go tak łatwo wykręcić. W 90% wygląda to tak, że napiedalasz młotkiem z godzinę i kręcisz w kółko aż szczęki przejdą przez rant, przy okazji modląc się, żeby żadna sprężyna nie jebla, co jest dużym prawdopodobieństwem bo zawsze są skorodowane. Potem wszystko wyczyścić i sprawdzić, ewentualnie wymienić. Hamulce szczękowe to najgorsze gówno jakie istnieje bo dużo rzeczy
@FoxX21: teraz mieszkam w miescie powiatowym i znam goscia od dawien dawna. W duzym miescie jestes nikim i albo sie zgadzasz na to albo szukaj szczescia bo juz sznur samochodow na twoje miejsce. Tak samo uslugi typu sprzatanie, kontrola piecow, kominow itd w duzym miescie ceny sa x4 x5 niz po znajomosci w miescie powitatowym.
Napisz prawdę, a od razu znajdą się wykopki co się zesrają pod wpisem xDDD Wykop - typowe siedlisko internetowej patologii i nienawiści(co widać po tagach typu mecz, mma, patostreamy i inne)
@Dirrack: nie wołaj mnie, bo mam ciebie(specjalnie z małej) na czarno. jak wykopki mówią A, to się robi B bo ich zdanie jest tyle warte. sam się naucz pokory jak ci jest potrzebna
@VirusX: 2022 rok a ludzie dalej prowadzą z pierdołami samochody do mechaników, a oni dalej robią żniwa.

Za zdjęcie bębna 108 zł - odkręcenie 5 śrubek od koła + wkręcenie 2 dwóch do podważenia bębna xD.

Wymiana czujnika abs 126 zł + 180 zł - odkręcenie dwóch śrubek i wypięcie i wpięcie kostki xDD

Czyszczenie i "smarowanie" mechanizmu szczęk 90 zł - za pryśnięcie sprężonym powietrzem lub zmywaczem do hamulców za
@VirusX: No coś tanio jak na fakturkę a nie u Wiesia na czarno, ja bym się cieszył. @FoxX21: Jaki ty jesteś odklejony, to głowa mała. Na tych twoich filmikach z YT to 5-latek by sobie poradził, bo wszystko jest nowiutkie, błyszczące i schodzi od 2 ruchów kluczem piętnastką. A rzeczywistość jest zgoła inna, w kilkunastoletnim (albo i kilkudziesięcioletnim) wozie gdzie wszystko jest już zapieczone i skorodowane, to trzeba się #!$%@?ć