Aktywne Wpisy

findi +492
Lewandowska pochwaliła się bombkami... Wymowne zdjęcia w te Święta wrzuciła.
Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka niekoniecznie.
#lewandowski #lewandowska #patologiazewsi
Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka niekoniecznie.
#lewandowski #lewandowska #patologiazewsi
źródło: Ups
Pobierz
klaudia-hadalala +121
Dziś mija 25 lat od śmierci Magika (Piotra Łuszcza).
Miał zaledwie 22 lata.
Teraz, jak na to patrzę, to był dla mnie dzieciakiem — a już wtedy mówił rzeczy, które do dziś siedzą w głowie. Najsmutniejsze jest to, że nie zdążył się nawet w pełni rozwinąć artystycznie. Ile jeszcze mógłby zrobić…
#magik #paktofonika #polskirap #hiphop #rocznica #muzyka
Miał zaledwie 22 lata.
Teraz, jak na to patrzę, to był dla mnie dzieciakiem — a już wtedy mówił rzeczy, które do dziś siedzą w głowie. Najsmutniejsze jest to, że nie zdążył się nawet w pełni rozwinąć artystycznie. Ile jeszcze mógłby zrobić…
#magik #paktofonika #polskirap #hiphop #rocznica #muzyka
źródło: IMG_5443
Pobierz

źródło: comment_1644330333uUKjOh5GclUeBOr1LphP05.jpg
Pobierzźródło: comment_1644347940HVZW7iOCP8gdo18CLSwUb5.jpg
PobierzFajnie pomóc dla samej satysfakcji, zawsze to możesz ty być tym który zadaje pytanie :)
@maciss: Wcale nie mówisz jak jest tylko piszesz zgodnie ze swoim światopoglądem a teraz próbujesz się wymigać że to oznacza coś innego( ͡° ͜ʖ ͡°)
Robisz to konto choć nie potrzebujesz, wchodzisz ponownie w link a tym
@maciss: Wiem tyle co napisałeś, właśnie to komentuje.
Za to ty wiesz o mnie nie wiele, a mimo to próbujesz mi w jakiś sposób umniejszyć i się odgryźć za to że przytoczyłem twoje słowa.
Przez błąd, który nazywa się fachowo kolizją klucza sesji randomowe osoby mogły mi wbić na konto - nie trzeba było nic wpisywać, po prostu wchodząc na imageshacka trafiali nagle zalogowani na mój profil xD No i dzięki temu miałem tam chyba zdjęcia połowy użytkowników internetu, którzy nieświadomie