Wpis z mikrobloga

@makrofag74: Jak nikt nikomu nie płaci za udzielenie odpowiedzi, albo ten pytający zapłacił mechanikowi i już zna odpowiedź, to czemu miałby dzielić się z tym z innymi za darmo, skoro on musiał zapłacić albo postawić szwagrowi flaszkę.
  • Odpowiedz
Jak nikt nikomu nie płaci za udzielenie odpowiedzi

@maciss: Wcale nie mówisz jak jest tylko piszesz zgodnie ze swoim światopoglądem a teraz próbujesz się wymigać że to oznacza coś innego( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tostownica: Co ty tam wiesz, ja jako webmaster nie raz pomagam ludziom na forach ze stronami, ale też korzystam z wiedzy, a twoja pomoc to podejrzewam, że albo jest zerowa albo piszesz banały. Zazwyczaj ten co dużo gada "pomagajmy sobie za free" to jest to gadka na pokaz, a tylko sam potrzebuje pomocy.
  • Odpowiedz
@makrofag74: gorzej jest jak znajdujesz jakieś wątki w google. Klikasz, przenosi cię na forum "[nazwa_modelu]-klub.pl" czy coś w tym stylu, a tam:

Robisz to konto choć nie potrzebujesz, wchodzisz ponownie w link a tym
  • Odpowiedz
Co ty tam wiesz

@maciss: Wiem tyle co napisałeś, właśnie to komentuje.
Za to ty wiesz o mnie nie wiele, a mimo to próbujesz mi w jakiś sposób umniejszyć i się odgryźć za to że przytoczyłem twoje słowa.
  • Odpowiedz
@Tostownica: Pisałem jak to ogólnie jest, opisuje coś a ty uważasz że nie jest tak bo nie i że ja taki jestem, skoro mnie nie znasz, a jak chodzi o twoją pomoc to się wykręcasz że nie wiesz.
  • Odpowiedz
@zGdyniMlodyG: zanim się imageshack rozwalił to miałem tam sytuację, która nadałaby się dzisiaj na aferę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przez błąd, który nazywa się fachowo kolizją klucza sesji randomowe osoby mogły mi wbić na konto - nie trzeba było nic wpisywać, po prostu wchodząc na imageshacka trafiali nagle zalogowani na mój profil xD No i dzięki temu miałem tam chyba zdjęcia połowy użytkowników internetu, którzy nieświadomie
  • Odpowiedz