Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chudybyk7462: inaczej, zdefiniuj może pierw słowo "psychofan" bo mam wrażenie, że psychofan w twoim słowniku znaczy "aa, napisze raz o nim na tagu, na którym się pisze o zawodnikach fame i ma dla beki jego zdjęcie jak miał z 14 lat ma na awatarze" XDDD
  • Odpowiedz
@chudybyk7462: najbardziej mnie śmiesz, że akurat tego ferrariego se wybrałeś, a mogłeś podpiąć pod to z 20 innych ludzi z fame, a no tak pewnie flatego, że to akurat ferrariego mam na awatarze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@chudybyk7462: ale to ty twierdzisz, że jestem fanem ferrariego, to napisałem Ci żebyś zdefiniował słowo fan i dał jakieś ss dzięki którym tak uważasz, nie zmieniaj tematu, albo definiujesz i dajesz ss, ale nie farmazonisz i tyle, co w tym trudnego? XD
  • Odpowiedz
@chudybyk7462 ajj klasycznie zmiana tematu. Pisze jeszcze raz, No ze ca którymś razem przeczytasz że zrozumieniem.

ale to ty twierdzisz, że jestem fanem ferrariego, to napisałem Ci żebyś zdefiniował słowo fan i dał jakieś ss dzięki którym tak uważasz, nie zmieniaj tematu, albo definiujesz i dajesz ss, ale nie farmazonisz i tyle, co w tym trudnego? XD
  • Odpowiedz