Wpis z mikrobloga

@DorodnyTucznik: Przecież nikt normalny nie będzie dał sie zabijać żeby jednym głupim miernotom bronić interesiki przed drugimi. Polacy to mentalnie i tak ruscy nie są warci walki.
W razie W zostaje uchodzcą wojennym a jak nie to kolaborantem i możecie sobie z tym dilować pisowcy
ludzie którzy chcą wojny myśląc, że przeżyją na niej przygodę to najwięksi debile, don't change my mind

@Ezev: Spróbuję zczendżować twój majnt: kto powiedział, że wojna = okopy? Lokalne ube zawsze będzie potrzebne okupantowi, włącznie z koniecznością posiadania płatnych konfidentów i oficjerów tejże instytucji zrekrutowanych wśród lokalsów...
@milkas98: Nie, nie oni psychikę nie mają zniszczoną jak typowy wykopek z tagu przegryw.
Niektórzy z nich to są ludzie wraki lecą głównie w alkohol. Mundurowi przechodza wczesniej na emeryture.
Wiadomo nie wszyscy, ale większość to mocne chlejusy, plus to co tam zobaczą.
A jak ktoś traci kolegę nie wiem przez wybuch miny piechotnej to psycha ciężka do poskładania.
Budzisz się w nocy, masz koszmary. Ludzie sobie gówno filmy na netflixie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ezev: w sumie jak to teraz jest - będą brać do wojska normalnie poborowych czy raczej nie? Bo nie wiem, na co się szykować. Podejrzewam, że gdyby mieli mnie wziąć do wojska to ze swoim pesymizmem dostałbym na łeb od analizowania ryzyka śmierci.
@Ezev: bo gry komputerowe robią za mało realistyczne. Tam powinien być dźwięk nie "ał" jak ktoś Cię trafia, czy giniesz i nic. Tylko sine trupy, krzyki ludzi w agonii itd.

@RexxarHell: #!$%@? widziales janusz a zabierasz glos jakbys pozjadal wszystkie rozorumy. jest wiele gier ktore podchodza do tematu powaznie gdzie jeden strzal konczy twoje zycie i slychac bardzo fajnie nagrane wycie czy majaczenie w trakcie wykrwawiania

@Shatter: pełna mobilizacja,
@Ezev: który to już raz mireczki nabijają sobie plusy jakimiś populistycznymi sloganami odwołującymi się do nieistniejących ludzi xD. Gdzie są ci "chcący wojny" niby?

Jakiś troll albo ułom stanowiący promil użytkowników internetu napisze coś o tym, że fajnie, że idzie wojna, dostanie jednego plusa i przepadnie w nicości. Ale WTEM pojawia się on, wykopek oświecony, natchniony. Stwierdza coś, z czym zgadza się dosłownie każdy normalny człowiek. I cyk, 3k plusów.