Poznałem pewnego #rozowypasek na czacie internetowym i przeszliśmy na messenger, ale kolejna, którą trzeba ciągnąć za język podczas rozmowy czy to ja źle rozmowę prowadziłem? (・へ・)
@smacznyy: To typiara, która każe się odkrywać... Musisz dopytywać, ciągnąć za język, ona będzie odpisywać jak za karę, a później pewnie zacznie narzekać na swoje życie (tak jakby to było wytłumaczenie tego, że piszę się z nią jak z botem)... Możesz zagadać coś aby ją pobudzić, np. że łokciem mieszasz bigos lub coś w tym stylu.
@smacznyy: Nio ( ͡°͜ʖ͡°) A tak serio, to ciężki temat, męczący po prostu... Co to za pisanie, jak człowiek się czuję jakby jej kogoś z rodziny zabił ( ͡°ʖ̯͡°) Albo szybko finalizuj tę znajomość, albo szkoda Twoich nerwów i czasu ( ͡º͜ʖ͡º)
@Wuja_Patryk: A co w tym niepokojącego stary? Ja mając 23 lata też sobie czasem wejdę na czat, bo jest darmowy ¯\_(ツ)_/¯ po co mam płacić siano za korzystanie z portali randkowych skoro czaty mam darmowe?
(・へ・)
#poznawajzwykopem #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #messenger #pytanie
¯\_(ツ)_/¯
¯\_(ツ)_/¯ po co mam płacić siano za korzystanie z portali randkowych skoro czaty mam darmowe?