Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
Najlepiej, żeby istniał też widżet na telefon ale dla par!!! (bez uruchamiania aplikacji).
Bo wiem, że to do działa na moim telefonie ale nie wiem jak włączyć to #niebieskiepaskiლ(ಠ_ಠლ)
@Ravenek ja co prawda nie jestem gejem, mam żonę i dziecko, ale te zadania to albo zarzutka albo jakiś toksyczny pasztet się dowartościowuje, bo w innych sferach nie zaistnieje i szczytem jej możliwości zaistnienia jest polecenie wyrzucenia smieci swojemu facetowi i ocena realizacji tego zadania. To jej strefa komfortu.
@P3tro: może zarzutka, mój komentarz też nie był całkiem serio. Co nie zmienia faktu, że podział obowiązków w hetero związkach to temat wielu dyskusji tu na wykopie.
@jmuhha: nie p-----l się w tańcu i załóż mu Jirę. Rozpisz mu roadmape co oczekujesz od niego przez cały rok, potem stwórz epiki typu remont kuchni i subtaski. Oczywiście wszystko rozpisane na 2 tygodniowe sprinty a potem review na którym powiesz czy podołał.
@jmuhha: Aplikacja Domownik. Można stworzyć "dom" i przypisać do niego domowników. Można nawet stworzyć konta dzieci gdzie za wykonanie tasków dostają punkty i mogą wymieniać je na zdefiniowane przez Ciebie nagrody. Warto jeszcze dodać, że wspiera powtarzalne taski, zapisywanie tasków, wspólne wykonanie tasków itp.
Najlepiej, żeby istniał też widżet na telefon ale dla par!!! (bez uruchamiania aplikacji).
Bo wiem, że to do działa na moim telefonie ale nie wiem jak włączyć to #niebieskiepaski ლ(ಠ_ಠ ლ)
#pracbaza #pytanie #informatyka #programy #android #zwiazki
źródło: comment_1644000773uaaX4ogON72ijnSHZdaxFR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Warto jeszcze dodać, że wspiera powtarzalne taski, zapisywanie tasków, wspólne wykonanie tasków itp.
-czy można je zscynchronizować z google kalendarz?
-czy można dodawac komuś powiadomienia takie, by pojawiało się im to na telefonie?
-moge nadawać powiadomienia drugiej osobie? Widzę że do danego tasku mogę nadawać powiadomienia tylko u siebie :-(
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora