Aktywne Wpisy
snorli12 +37
Mam pytanie do osób co chodziły do #licbaza #studbaza w latach 90tych i na początku 2000s
Wtedy też młodzież się tak ubierała? Czy to całkiem nowy styl? Bo mi się wydaje, że wtedy też była taka moda. Ktoś wytłumaczy skąd to się wzięło? Bo jakby ktoś się tak ubrał w 2014 roku uznaliby go za bezdomnego albo za lumpa
Mam wrażenie, że to się zaczęło jakoś w 2020 roku
#pytanie #pytaniedoeksperta #
Wtedy też młodzież się tak ubierała? Czy to całkiem nowy styl? Bo mi się wydaje, że wtedy też była taka moda. Ktoś wytłumaczy skąd to się wzięło? Bo jakby ktoś się tak ubrał w 2014 roku uznaliby go za bezdomnego albo za lumpa
Mam wrażenie, że to się zaczęło jakoś w 2020 roku
#pytanie #pytaniedoeksperta #
Kopyto96 +193
Dlaczego w Polsce kebab jest droższy niż w Niemczech?
Dlaczego w Polsce espresso koszutje więcej niż we Włoszech?
Dlaczego w Polsce zapłacimy za ramen więcej niż w Japonii?
Dlaczego ceny nieruchomości są często droższe niż na zachodzie?
Dlaczego w Polsce burger nie jest tańszy niż w USA?
Dlaczego wakacje w polskich kurortach są droższe niż w Hiszpańskich? XDDD (odlicz lot i policz all inclusive w Hiszpanii versus we Władysławowie w 3/4 gwiazdkowym
Dlaczego w Polsce espresso koszutje więcej niż we Włoszech?
Dlaczego w Polsce zapłacimy za ramen więcej niż w Japonii?
Dlaczego ceny nieruchomości są często droższe niż na zachodzie?
Dlaczego w Polsce burger nie jest tańszy niż w USA?
Dlaczego wakacje w polskich kurortach są droższe niż w Hiszpańskich? XDDD (odlicz lot i policz all inclusive w Hiszpanii versus we Władysławowie w 3/4 gwiazdkowym
Samotność dla mężczyzny = ostatni raz rozmawiał z rówieśnikiem 8 lat temu.
"Samotność" dla kobiety = nikt nie napisał na messengerze od 3 godzin.
#przegryw #samotnosc #logikarozowychpaskow #takaprawda
@zagulal: aha i dlatego mężczyźni sie zabijają 8 razy częściej? XD to ciekawe czemu kobiety z depresją tego nie robią? Może dlatego że mają wsparcie od społeczeństwa, czego nie mają mężczyźni,hmmm?
@rybsonk: no barani łbie, jak facet jest samotny to kto go ma wspierać?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: Bycie samotnym > Chyba najprawdziwszy obrazek jaki kiedykolwiek widziałem. Baba NIGDY nie będzie samotna, zawsze sobie kogoś znajdzie chociażby do rozmowy.
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: Ale wciąż może być dysfunkcyjnym przegrywem, który kompensuje sobie #!$%@? poczucie własnej wartości zainteresowaniem
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: no nie wiem, może inny facet który jest samotny? Tak jak kobiety mają przyjaciółki i się wzajemnie wspierają
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: mówisz o jakimś sp*erdoksie. Mnie sie nie chcialo dzisiaj wyjsc z domu i juz czuje, ze marnuje czas, mimo ze wykorzystuje go na nauke jezyka, obejrzenie tematycznego podcastu i poczytanie ksiazki.
@rybsonk: no to #!$%@? wtedy z definicji by nie był samotny jak kogoś ma.
no dlatego nie są samotne. Masz przyjaciół= nie jesteś samotny. Jak cie ma ktoś w samotności wspierać, jak na tym polega samotność że sie nikogo nie ma?
@C8H18: no mowie o samotnych osobach