Wpis z mikrobloga

Chyba najprawdziwszy obrazek jaki kiedykolwiek widziałem. Baba NIGDY nie będzie samotna, zawsze sobie kogoś znajdzie chociażby do rozmowy. Kobieta będzie chodzić 3 razy tygodniowo na imprezy ze znajomymi i będzie płakać, że jest samotna. Chłop wyjdzie 2 razy na rok z kimś na piwo to będzie o sobie mówić że jest dynamiczak.

Samotność dla mężczyzny = ostatni raz rozmawiał z rówieśnikiem 8 lat temu.
"Samotność" dla kobiety = nikt nie napisał na messengerze od 3 godzin.

#przegryw #samotnosc #logikarozowychpaskow #takaprawda
Revvvvvvvvvvvvvvvv - Chyba najprawdziwszy obrazek jaki kiedykolwiek widziałem. Baba N...

źródło: comment_1643984067HvHPY8GY9QrFbFVIINIQSe.jpg

Pobierz
  • 72
dokładnie. Już tutaj kiedyś to pisałem, ale pamiętam jak sie dowiedziałem że taka "szara myszka" z mojej klasy która mało z kim gadała, w wieku 18 lat była już z 5 chłopami xDDDDDDDD

@Revvvvvvvvvvvvvvvv: Bycie samotnym > Chyba najprawdziwszy obrazek jaki kiedykolwiek widziałem. Baba NIGDY nie będzie samotna, zawsze sobie kogoś znajdzie chociażby do rozmowy.

@Revvvvvvvvvvvvvvvv: Ale wciąż może być dysfunkcyjnym przegrywem, który kompensuje sobie #!$%@? poczucie własnej wartości zainteresowaniem
Samotność dla mężczyzny = ostatni raz rozmawiał z rówieśnikiem 8 lat temu.

@Revvvvvvvvvvvvvvvv: mówisz o jakimś sp*erdoksie. Mnie sie nie chcialo dzisiaj wyjsc z domu i juz czuje, ze marnuje czas, mimo ze wykorzystuje go na nauke jezyka, obejrzenie tematycznego podcastu i poczytanie ksiazki.
no nie wiem, może inny facet który jest samotny?

@rybsonk: no to #!$%@? wtedy z definicji by nie był samotny jak kogoś ma.

Tak jak kobiety mają przyjaciółki i się wzajemnie wspierają

no dlatego nie są samotne. Masz przyjaciół= nie jesteś samotny. Jak cie ma ktoś w samotności wspierać, jak na tym polega samotność że sie nikogo nie ma?