Wpis z mikrobloga

@Pierorzek:

Gdy jesz jak wszyscy nikt cie nawet nie widzi

G---o prawda

Wy to chyba specjalnie wystawiacie "normikow" na ciężką próbę dzikim zachowaniem żeby potem móc płakać jak jesteście wysmiewani.

Nikt się sam nie prosi o fobię społeczną. Chłopak ma problem, zapewne spowodowany właśnie wyśmiewaniem, a jedyne na co stać takich jak ty to jeszcze stwierdzenie, że sam się o to prosi () ręce opadają... po
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@prawiczek92: o ile to nie bait - próbowałeś coś z tym zrobić? Kanapek w szkole też nie jadłeś? Ja dopiero w liceum zacząłem jeść przy ludziach, sam nie wiem kiedy przestałem się tym przejmować, ale nie stało się to od razu. Może kup batona i zjedz po drodze ze sklepu, a potem podnoś poprzeczkę.
  • Odpowiedz
@Victus_est_in_vita: nie no wiadomo, w mcdonaldzie jest 100 osób, większość ze znajomymi, reszta siedzi w telefonie. Ale wszyscy na was patrzą, jesteście po prostu pępkami świata. Pokazują sobie was palcami i szepczą "zobacz, on je w reatauracji przy stoliku" "hej kasia widzialas tego kolesia? Tego co je?" "co on tam zamówił widzicie? Wziął tylko małe frytki ? Pewnie jest biedny" tak było XD nie ma większych megalomanów zapatrzonych w siebie
  • Odpowiedz
  • 0
@Pierorzek tak w wieku szkolnym jak byłem gnębiony w szkole i na osiedlu to też moja wina ? Na praktykach jak w 1dniu coś nie źle zrobiłem i się śmiali i późnej dokuczali to też moja wina ?
  • Odpowiedz