Wpis z mikrobloga

Zainteresował mnie ten wpis.
Na wstępie powiem wam mam #!$%@? jak coś smakuje, ważne żebym tylko nie miał odruchu wymiotnego.

Czy z powodzeniem mogę tak robić? Czy jest to zjadliwe bez uczucia odruchu wymiotnego? Czy łatwiej jest wypić takie coś niż zjeść? Tylko opinie od ludzi, którzy to praktykowali i nie są zwykłymi śmiertelnikami.

#dieta
#pytaniedoeksperta
#pytanie
#silownia
#mirkokoksy
#mikrokoksy
exenito - Zainteresował mnie ten wpis.
Na wstępie powiem wam mam #!$%@? jak coś smak...

źródło: comment_1643895144x0fRkhOZi7M2YUKQgZZgS9.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
@exenito: Mnie to kompletnie nie rusza, bo praktykowałam takie papki jeszcze niedawno. Wszystko przez zapalenie dziąseł i szczękościsk, przez co nie mogłam ani gryźć, ani paszczy otwierać. Przez trzy tygodnie. Zamiast wiec #!$%@?ć kolejne jogurty i dobijać kalorie śmietaną i olejami, zaczęłam blendować obiady - makarony, klopsy, ziemniaki, kurczaka, nawet rybę z warzywami, no dosłownie wszystko. Smakowało normalnie ¯_(ツ)_/¯

Jeśli ktoś nie lubi mdłych papek, to najważniejsze to zrobić smak przewodni
  • Odpowiedz
@exenito: robiłem tak kiedyś, smak spoko tym bardziej jak warzywa ugotujesz z przyprawami jak zupe, tylko musisz pamiętać że to szybciej z ciebie wyjdzie niż wejdzie i da bardzo dużo kalorii które prawie się nie trawią
  • Odpowiedz
  • 2
@exenito miałem na myśli to, że żołądek potrzebuje trochę czasu na przetrawienie wszystkiego i wchłonięcie, papkę strawi w moment przez co te wszystkie kalorie na raz się wchłaniają i cukier #!$%@? w kosmos
  • Odpowiedz