Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +445
Chicoxxx66 +131
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
#p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill #przegryw
Nawet dawniejsze proste wieśniaczki były wyżej od dzisiejszych kobiet - wysoką moralnością.
Te wszystkie rzeczy dzisiaj brzmią jak kazanie księdza, ale to była rzeczywistość dawnych czasów
Nie wiem skąd masz takie informacje, to bzdura, kobieta przeżywa zranienie przez kogoś, na kim jej zależy tak samo, jak mężczyzna.
Spodobałeś się jej z wyglądu (zgodziła się na spotkanie z obcym facetem), ale nie pasowała jej twoja osobowość, dlatego nie chciała tego kontynuować.
Tak to działa, spotkasz się jeszcze z wieloma kobietami, z którymi nie zaiskrzy z twojej lub z ich strony (i w drugą stronę tak samo: spotkasz kobiety, z którymi zaskoczy z
Co innego, niż osobowość mogło jej nie pasować?
Kiedy do niej zagadywałeś była niewidoma, myślała, że jesteś Chadem, ale na spotkaniu odzyskała wzrok, i nagle przestał pasować jej twój wygląd?
Gdybyś się jej nie podobał, w ogóle nie zgodziłaby się na randkę.
@Administratorka_Twoich_Danych: przy dzietności 1.4? XD
Faceci nigdy nie chcieli mieć dzieci, im chodzi głównie o seks. To kobiety zawsze miały większe parcie.
@Administratorka_Twoich_Danych: jest naukowo udowodnione, że mężczyźni bardziej dotkliwie przeżywają porażki i mają one większy wpływ na ich zachowania i powodzenie w przyszłości. Ale lepiej przecież wystosować własną teorię opozycyjną do naukowych, bo przecież ja i mój chłopski rozum jesteśmy najmądrzejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skąd w takim razie te narzekania poszukiwaczy Szarych Myszek na wykopie? Jeżeli twierdzisz, że chodzi im tylko o seks, mogą przecież iść do profesjonalistki (wyjdzie taniej, szybciej i starać się nie muszą), po co im Myszka?
A te naukowe dowody to ankiety z portali randkowych, „eksperymenty” z fejkowych kont na Tinderze i filmiki youtube z wykładami Petersona…