Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +960
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
#gielda
Jeżeli ktoś naprawdę to lubi i/lub jest uzależniony, to powinien dużą część hajsu, minimum 80% wpakować w to powyżej, i bawić się maksymalnie 20%, a najlepiej mniej niż 10%.
I te 10% to też nie day trading, tylko średnioterminowe próby
Komentarz usunięty przez autora
Indeksy obserwuje codziennie ale jakoś bardzo się nie przejmuję spadkami, ewentualnie dokupuje na korektach bo i tak jestem nastawiony na LT.
Ja na szczęście nie musiałem się zajmować daytradingiem zanim doszłem do takich samych wniosków, że dla mnie tylko Longterm.
Uświadomiłem to sobie jak kiedyś jak handlowałem głupimi kapsułami do cs go, to np. kupowałem je za 1zł, czekałem i np. wzrosły do 3zł to zamiast sprzedać to myślałem, że będą dalej rosły a one spadały. Uświadomiłem sobie, że nie byłbym dobrym daytraderem, bo o ile wiem kiedy kupić to za
Komentarz usunięty przez autora