Aktywne Wpisy
calban +980
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +552
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
#gielda
Brokerowi CFD opłaca się promować h----d a hazardziści lubią być nazywani „inwestorami”. I tak to się kręci.
Inwestowanie w dalszą przyszłość niz kilka dni to imho gra w totolotka. A czym większy pewniak tym więcej idzie stracić.
Podpięcie się pod wzrostowy trend dzienny z płytkim stop lossem i liczenie na ugranie 2-3% bo spółka akurat idzie w górę?
Czy moze zapakowanie sporej części kapitału w jakąś spółkę na lata i modlenie się by jej plany wypaliły i by rynek je docenił?
Ja mam ulokowane 80% oszczędności dosyć defensywnie. A inwestowanie w akcje licząc na wzrost w okolicy 10%/rok mnie nie interesuje.