Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +381
Kiedy zapytałem się mojej lekarki rodzinnej która od ponad 40 lat przyjmuje w tej samej przychodni POZ czy dokształca się po godzinach jak programiści to zrobiła minę jak Biden na tym GIF'ie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka

źródło: 02232886657dc5c8c2c7509e0fb5a00c0f6c67642a486de06c1b2e1b1ea7e406(1)
Pobierz
zdrajczyciel +198
Jeśli szukacie mieszkania w dużym mieście to zdecydowanie polecam sąsiedztwo cmentarza.
- Spokój cały rok oprócz 1 listopada
- Nie ma ryzyka, że ktoś wybuduje wam patodeweloperkę czy inne biurowce pod nosem
- Bardzo dobry dojazd zbiorkomem
- Romantyczne znicze i świeże kwiaty
- Spokój cały rok oprócz 1 listopada
- Nie ma ryzyka, że ktoś wybuduje wam patodeweloperkę czy inne biurowce pod nosem
- Bardzo dobry dojazd zbiorkomem
- Romantyczne znicze i świeże kwiaty
Zdjęcia poszły do SM i KSP (zobaczymy kto zareaguje).
#warszawa #wlochy #rakow #parkowanie #mistrzowieparkowania #stopcham
źródło: comment_1643845631QreKM6AqGxr9IUH9rH0sBO.jpg
Pobierzźródło: comment_16438456634SKTL18oFFcpYp3iNtPE7X.jpg
Pobierz@uniQuee: dokładnie, takie mamy prawo - zastawienie wyjazdu jest tzw. wykroczeniem skutkowym do którego musi być zgłaszający
Finalnie, w tamtym przypadku nikt nie wystawił mandatu, nie odholował auta, grzecznie się czekało, aż właściciel/kierowca go zabierze....
Łopuszańska, obok nowych bloków, gdzie wcześniej była Gerda Hydromat.
Kiedyś zgłosiłem parkowanie na miejscu dla osoby niepełnosprawnego (gość specjalnie tam stanął, aby mieć bliżej wejścia do sklepu). Straż miejska odpisała, że patrol był na miejscu (byli po kilku godzinach) i nie było pojazdu, więc nie potwierdzają zgłoszenia.
Policji wystarczą zdjęcia, a SM musi potwierdzić w terenie.
Komentarz usunięty przez autora
Już kilka razy SM mi odpisała, że kontrola w terenie nie potwierdziła wykroczenia i na tym był koniec.
Te dwie płyty to akurat chodnik w tamtym miejscu. Akurat tam jest on właśnie tak wąski, potem się robi szerszy (tutaj akurat brak miejsca na szerszy). A po lewej stronie widać pusty parking (jest oznakowany znakami pionowymi, choć na zdjęciu ich nie widać).