Wpis z mikrobloga

@Baba_z_makiem: masz podane daty wprowadzenia szczepionek gdy śmiertelność już była znikoma i oczywiście postanowiłeś poudawać bezmózga XD

nie powiesz chyba że wodociągi i kanalizację wynaleziono po 1900( ͡º ͜ʖ͡º) jak na covidiotę jesteś strasznie rozumny
  • Odpowiedz
w diptheria szczepionkę wynaleziono dwa razy według tego wykresu XD a może 2 razy szczepiono? ale gdzie? ale ujowe wykresy wrzucacie bez rozwinięcia, to już któryś szurski wykres
  • Odpowiedz
nagle linki dla ciebie ważne? niedawno pisałeś że po co linki XD

@Baba_z_makiem: przecież ci podałem linka do tego chciałeś i nic to nie zmieniło , jak byłeś głupi tak jesteś XD

jak tam 400 zaszczepionych emerytów którzy zmarli od kowida , czemu nie uratowała ich ta twoja cudowna szczepionka gdy tylko 200 w tym samym czasie niezaszczepionych szurów umarło ? XDD Przeciż po szczepieniach na kowida mieli nie umierać ,
  • Odpowiedz
@theromanpolan: ostatnio pokazałeś że nie umiesz czytać wykresów, nie wiedziałeś co znaczy PER MiLLIOn I cię zatkało wtedy. Tego twojego źródła nei mogę znaleźć, bo page not found, albo usunięta strona, alebo nie istnieje. Ale ty nie przywiązujesz żadnej uwagi do źródeł jak sma pisałeś
  • Odpowiedz
@Baba_z_makiem: co mnie zatkało że na ten sam milion osób w Izraelu umierało 2 razy wiecej niż w RPA ? XDD a ty mówiłes że nie XD jak już trolujesz to przynajmniej się postaraj bo robisz jedynie z siebie głupka na własne życzenie
  • Odpowiedz
@theromanpolan

lubisz takie rzeczy co ? peniski w pupkę ,a póżniej do buzi czekolada

Jak tam przyrka Mati, odrobiona? xD

co jeszcze z tych waszych wspaniałych źródeł telewizyjnych sie nie sprawdziło geniuszu nasz ? ( ͡º ͜ʖ͡º

To nie moja wina że w swoich sądach sugerujesz się telewizją albo wykresami bez źródła.
  • Odpowiedz