Aktywne Wpisy

wonsz337 +61
Pijany sąsiad mi dzisiaj groził, żąda żebym pozwolił mu korzystać z mojego prywatnego ogrodu. Mówił "moja pani sobie tam rozłoży leżaczek i wypuscimy sobie tam czasem pieska" a jak nie to zobaczysz małolat, to będzie, nie cwaniakuj z nami i takie teksty. Obok n--------o grubasa skakał ćpunek jego jakiś krewny i przytakiwał mu XD. Nie wiem co teraz bo nie ma opcji żebym pozwolił im korzystać sobie z mojego prywatnego ogrodu, za

ehhniestety +150
![[Video] Rolnicy z desperacją ratują zboże przed ogniem.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/839d21a1aee105b3e9154a3e8a1c8fc7cf143bf1e561cf0f2f715bf2b6e69ace,q80.jpg)

Wiadomo - na takim wykopie to by był gruby overkill (zresztą nawet nie chce wiedzieć co by ludzie wypisywali), ale na SO nieraz się człowiek naprodukuje, a potem wpada -1 i cisza - i weź się zastanawiaj czy się pomyliłeś, czy nie zrozumiałeś czegoś czy o co chodzi (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#niepopularnaopinia #programowanie #programista15k
Poziom pytań jest bardzo niski i sprowadza się do sprawdzenia dokumentacji, lub sprawdzenia w google. Moja odpowiedź która zdobyła najwięcej punktów to napisanie że React.useState to funkcja asynchronicza :D
Natomiast bardzo cenię SO za dobre indeksowanie w google i szybkie wyszukiwanie egzotycznych błędów po stack trace oraz fakt, że szczególnie w przypadku niszowych bibliotek ich