Wpis z mikrobloga

• 1
@kubelek_klasik no zacząłeś mi bezpodstawnie wmawiać, że się zdenerwowałem więc zrobiłem to samo. Notabene tylko ty użyłeś jak na razie wulgaryzmów.
No proszę, to mi wytłumacz proszę czym jest symetryzm w takim razie.
I napisz czemu jest szkodliwy jak wcześniej prosiłem.
  • Odpowiedz
@Sitwa: A więc, symetryści umniejszają grzechy jednej strony, mówiąc, że "druga strona to to samo", bez żadnych argumentów, listy pros&cons, czegokolwiek. Po prostu wszyscy są źli i nigdy nie będzie lepiej. I czy naprawdę muszę tłumaczyć czemu to jest szkodliwe? Buduje w społeczeństwie fałszywy obraz rzeczywistości, ludzie zaczynają wierzyć w coś, co nie jest prawdą. Chcieliby zmiany władzy, ale dali sobie wmówić że byłoby dokładnie tak samo, więc wcale nie
  • Odpowiedz
A więc, symetryści umniejszają grzechy jednej strony, mówiąc, że "druga strona to to samo", bez żadnych argumentów

@kubelek_klasik: To raz, że nie jest symetrysta, a dwa, dawałem argumenty wyżej. Może ty czytać nie umiesz?
  • Odpowiedz
Podatki = kradzież, chyba wiem z kim mam do czynienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kubelek_klasik: Podatki muszą być. Policja, opieka zdrowotna, straż pożarna… nikt tego nie kwestjonuje. Ale wykraczanie za podstawowe podatki to jest kradzież. Z PiSem powinieneś się czuć jak w 7 niebie. Bo co tydzień są nowe przez kolejne dodatki socjalne i kolesiarstwo.
  • Odpowiedz
@kubelek_klasik: dla ciebie symetrysta jest każdy kto ma własne zdanie. Dla mnie POPIS to równe dno i wolałbym żeby np. Taki Hołownia wygrał ale w tym kraju się to nie stanie bo ludzie twojego pokroju lubią się dzielić na frakcje pokroju lewaki/prawaki i bronić jakiś racji jakkolwiek głupie by one nie były
  • Odpowiedz
@kubelek_klasik: Ok, więc trzymając się nawet twojej definicji która jest błędna ale pomijam to na razie to kompletnie nie ma zastosowania do komentarza na którym go użyłeś. "Symetryzm" wg twojej definicji by był gdyby ktoś napisał, że PIS ma afery i ktoś nagle z czapy wyjechał, że za PO też były afery. Tutaj są pokazane obie partie, że niby jedna dobra a druga zła. Stwierdzenie, że obie gówniane nie jest
  • Odpowiedz
Nie wygrał nikt poza PiSem i PO. Co za idioci tu żyją. Całe życie widzę jak jedni i drudzy doprowadzają kraj do ruiny, a zmęczony partia Janusz z Grażyną głosuje na poprzednia, by nie wygrała ta sama. Cała reszta olewa wybory, bo przez takich to i tak c---a znaczy. Pamięć złotej rybki i brak wyciągania wniosków. Wam powinno się odebrać prawa wyborcze, bo nie tak powinna działać demokracja. Jesteście smierdzacymi leniami. Nie
  • Odpowiedz
oświecony konfederata? Czy zwykły symetrysta? XD

@bylem_zielonko: Polski wyborca w pigułce. Zero argumentów, a ego wywalone w kosmos. Za komentarz takiego poziomu powinieneś nosić czapeczkę ze śmigiełkiem.
  • Odpowiedz
Polski wyborca w pigułce. Za komentarz takiego poziomu powinieneś nosić czapeczkę ze śmigiełkiem.

@Korda: Taki komentarz kiedyś ktoś wrzucił na wykop:

Chcesz być uznawany za wybitnego znawcę polityki? Rzuć populistycznym hasełkiem od 89 ciagle te same mordy w polityce, jak ma byc dobrze w tym kraju?
  • Odpowiedz
największym problemem polaków jest to, że dwie partie rządzą ŁĄCZNIE 16 lat XDD

@bylem_zielonko: Mylisz się. Problemem Polaków jest brak uczenia się na błędach i wybieranie tych samych złodziei, byle tylko poprzedni nie wygrali. Ponadto lenistwo (mamy dużo partii i każdy znajdzie coś dla siebie), brak znajomości podstaw, albo wyciąganie łap po cudze.

Taki komentarz kiedyś ktoś wrzucił na wykop:

Taki jak twój także.
  • Odpowiedz
Całe życie widzę jak jedni i drudzy doprowadzają kraj do ruiny,

@Korda pokaż tę ruinę w jakiej PO zostawiło kraj.
Polityka to patologia i w każdej partii prędzej czy później będzie patola. Nie ważne czy wejdzie jakąś nowa partia. Grunt żeby nie odbijało się to na życiu zwykłego obywatela. Sens głosowania na mniejsze zło widać dobitnie po 7 latach rządów pissiorków
  • Odpowiedz