Aktywne Wpisy

krucjan +380
Właśnie dotarło do mnie, że żyje dosłownie jak na tych memach "man can live like this and see no issue" 🤔🥸
#mirkokoksy #polskiedomy
#mirkokoksy #polskiedomy
źródło: temp_file4191346222838595123
Pobierz
lagomorph +1361
TVN od południa szkaluje uczucia deweloperskie. Skandal. Redaktor jeszcze mówił pokazując wzrost cen w krakowie o 32% (rok rocznie), że coś komuś odjechało ( ͡° ͜ʖ ͡°) pokazali też, że polacy mają największe oprocentowanie kredytu hipotecznego w UE
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: IMG_3898
Pobierz

Pamiętaj przegrywie sam sobie zgotowałeś ten los jestes okropny tfu na ciebie darmozjadzie ja mam większe problemy!! To nie tak że się czepiam jednego koma takich sytuacji są setki i w realu i w necie
! Gardzę ludźmi naprawdę XD
#przegryw
źródło: comment_1643671384FJoVSH9DNLnCFsxyMAMox7.jpg
Pobierz@kiszczak: Widzisz, tu masz mniej przesuniętą granicę tego co "normalne" i dla ciebie to już skrajność, a dla kogoś innego fakt, że dzieciak po maturze odcina się od rodziny i startuje z niczym też może być skrajnym przykładem. Ergo bycie obiektywnym > subiektywnym. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@zlitujsieniebanujczlowieku: Od pierwszych lat rozwoju dziecka zależy jego potencjał w przyszłości.
Wyjść z przegrywu możesz ale będzie cię to kosztować kilkukrotnie więcej pracy niż przeciętnego człowieka a pewnie twoje braki
Wyjdz do ludzi no juz widze jak ktokolwiek gdziekolwiek go zaprasza czy chce z nim rozmawiać. Typ sobie moze pogadac co najwyzej na temat reszty z kasjerka w sklepie tak samo jak ja, a nie wychodzić na miasto, a moze mieszka 100 km od najblizszego miasta wojewodzkiego, to gdzie ma pojsc jkogos
To są te twoje rady?: