Aktywne Wpisy
Talaxin +68
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Potrafię wypić 0,5 czystej wódy do godziny 23, iść spać, wstać o 6 i nie odczuwać absolutnie żadnych skutków ubocznych?
Coś takiego mogę powtarzać dzień w dzień (nie, nie jest to cug, bo jeżeli odpuszczam picie na np 7 dni, to nie dzieje się absolutnie nic złego).
Kac pojawia się jedynie jeżeli zapalę w czasie picia kilka fajek (ale fajki już rzuciłem, więc jest ok)
#alkohol #alkoholizm #pytanie #wodka
Ale fakt, dbam o siebie bardzo. Dobra dieta, sport, regularny tryb życia itd.
Jedynie używki walę regularnie, ale te zdają się nie robić mi żadnej krzywdy.
(tak, potwierdzone regularnymi badaniami wątroby i innych organów - wyniki perfecto)
Co zabawne, w wieku 20 lat potrafiłem zdychać po imprezach. Teraz wstaję wypoczęty i lecę z dniem.
Ale nawadniam mocno organizm w trakcie picia, jem owoce, warzywa. Więc organizm ma też czym się regenerować na bieżąco
XD
@zdzichu-osmond: Też się skłaniam ku tej teorii, ale właśnie alkoholicy skrajni mają ogromną, potężną zwałę po tym jak poziom alkoholu we krwi spada do zera i muszą #!$%@?ć klina - ja nigdy, przenigdy nie klinuję
Nic nie oznacza. Taki masz organizm.
Dbaj więc o siebie, bo inni zawsze mają kaca.
@zdzichu-osmond: Podobnie jak ty. Są ludzie którzy od młodych lat nigdy nie mieli kaca. Teraz są dużo starsi i nie zostali alkoholikami. Jeśli piją to okazyjnie albo wcale, ponieważ mają tam jakieś swoje przekonania.
Co prawda mało ich jest ale jednak.