Wpis z mikrobloga

Czy ktoś w ostatnim czasie robił zwrot towaru na #aliexpress za pośrednictwem InPost i zakończyło się to sukcesem? Zaczęłam cały proces i już zaczynają się schody, od piątku czekam na kod zwrotu do paczkomatu, adres na który ma niby iść ten zwrot to jakiś serwis samochodowy (a raczej zbiór kilku firm o różnej tematyce). #kiciochpyta
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kontokontokonto: pisałam dzisiaj z obsługą, niby sprawa poszła "wyżej" mam czekać 48h na decyzję(?) cokolwiek to znaczy, do kiedy masz termin zwrotu, ja mam do 12.02? Mają chiński nowy rok teraz, może tym jest to spowodowane, a może ten cały zwrot to pic na wodę...
  • Odpowiedz
@kontokontokonto: czyli rozumiem, że wysyłałaś już zwroty na ten adres Konstancin-Jeziorna cośtam? Ja mam jeszcze właśnie z tym wątpliwości bo google pokazuje jakiś warsztat samochodowy pod tym adresem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Napisałam jeszcze na ten adres email z "etykiety" mam na myśli efunsell.com odpisali mi, że nie współpracują już z alie i że alie ciągle podaje ich adres do kontaktu i czasem też zwrotu (adres
  • Odpowiedz