Aktywne Wpisy

Minieri +458
Niedawno ktoś o to pytał i odpowiedziałem że nie miałem jeszcze takiej sytuacji - do teraz, tak akurat przy świętach. Pijany kierowca, Ukrainiec, wraz z innym klientem zatrzymaliśmy go do przyjazdu policji. Wydmuchał 0,59, zakuli go w kajdanki i zabrali na wycieczkę.
Gość do przyjazdu policji nie protestował tylko cały czas pytał dlaczego mu to robimy i czy może chcemy się jakoś dogadać. No kurde nie. Zero tolerancji dla pijanych śmieci wsiadających
Gość do przyjazdu policji nie protestował tylko cały czas pytał dlaczego mu to robimy i czy może chcemy się jakoś dogadać. No kurde nie. Zero tolerancji dla pijanych śmieci wsiadających

AMBIWALENTNYPSIUR +549
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#prokuratorboners
Komentarz usunięty przez autora
@darek-jg: raczej nie. Wiem, że mnie potem odrzuci jak dowie się ile mam naprawdę lat. Nie wierzę w to że jakaś 16 latka może zainteresować się 27 latkiem. Ona myśli że mam gdzieś ze 20 lub 21
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli to bait to kotwica ci w plecy.
Aczkolwiek może być tak, że zanim się przestraszy wieku to sie zakocha i dalej będzie już z górki.
W każdym razie nie wyskakuj do niej z tą informacją i unikaj tego tematu.
@Edenes: Czemu jej nie powiesz swojego wieku teraz po prostu i zobaczysz co zrobi? Jak dalej bedzie chciala, to zajebiscie, a jak nie, to też nic nie tracisz w porownaniu do olania sprawy
@Edenes: Czemu? Zdecydowanie są, choć to też na pewno znaczna mniejszosc. Próbuj i tyle, nie masz nic do stracenia ( ͡€ ͜ʖ ͡€)