Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
xoxo900 +134
Jestem tzw. kobieta która przegrała zycie i powiem wam jak wygląda moje życie.
Pochodzę ze wsi, moi rodzice pracowali w polu. W dzieciństwie byłam biedaczką, inne dzieci śmiały się ze mnie że chodzę w tych samych butach 3 lata. Chodziłam do wiejskiej szkoły w której było 13 dzieci. 7 chłopców, 5 dziewczyn i ja. Szkoła była oddalona od mojego domu 10 km. Wiekszosc dzieci z klasy mieszkały blisko szkoły, wszytskie dziewczyny były
Pochodzę ze wsi, moi rodzice pracowali w polu. W dzieciństwie byłam biedaczką, inne dzieci śmiały się ze mnie że chodzę w tych samych butach 3 lata. Chodziłam do wiejskiej szkoły w której było 13 dzieci. 7 chłopców, 5 dziewczyn i ja. Szkoła była oddalona od mojego domu 10 km. Wiekszosc dzieci z klasy mieszkały blisko szkoły, wszytskie dziewczyny były
Dobra rada dla wszystkich failed normies, którzy stanowią sporą część tagu #przegryw: wspierajcie 1) powściągliwość seksualną, 2) globalizację rynku randkowego.
1. Powściągliwość seksualna (tzw. "szanowanie się"), dobrowolnie przejawiana przez młodą dziewczynę (a nie w akcie hipokryzji, po fazie wyszumienia się) oznacza mniejsze ryzyko zdrad i problemów - osoby promiskuityczne #!$%@? średnio więcej różnych negatywnych cech. Powściągliwość na systemowym poziomie zmniejsza z kolei ryzyko wymiany Mirka 4-6/10 na lepszy model, a takich pokus jest dziś wiele.
2. Globalizacja rynku randkowego drastycznie zwiększa Wasze szanse na sukces. Masz niebieskie oczy? Tak jak 10% mężczyzn na ziemi. Jesteś biały? Tak jak 10-15% facetów, a biali są najbardziej pożądani. Masz 175 cm wzrostu? To więcej niż globalna średnia. Benek 14 cm? Więcej niż poprawnie mierzona średnia. IQ w okolicach 110-120? Dużo wyżej niż średnia. 25-50 tys. złotych zarobków netto rocznie? Globalna elita. Dla wielu młodych, atrakcyjnych i mniej zespustych #rozowepaski z całego świata jesteś łakomym kąskiem, dla 30-letniej rodaczki z resting #p0lka face i bombelkiem stanowisz obiektem pogardy lub co najwyżej bankomat. Grunt to nie żenić się (chroniąc swój majątek).
#oswiadczenie #blackpill #redpill #zwiazki #seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61f456a7b392b1000a24f77e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Powątpiewam jedynie w skuteczność.
Rynek globalny jest spoko, ale z drugiej strony azjatki i wschodni blok jest dla 90% facetów totalnie nieatrakcyjny. Nawet ładne azjatki często nie podniecają przez te rysy twarzy. Tylko latynoski, ameryka południowa, brazylia, wenezuela i te sprawy. Tak jak ten gość z youtuba 'bez planu' czy
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua