Wpis z mikrobloga

rzuciła mnie dziewczyna po 3 latach, zarzuciła mi, że nie rozwijam się i przezemnie stoi w miejscu, nie ciągnę jej w górę. Na początku nie rozumiałem o co jej chodzi, ale w sumie ma racje. Po skończeniu I stopnia studiów i znalezieniu pracy nie chciało mi się robić nic po niej, hobby siłowniane zostało wyeliminowane z powodu kontuzji z którymi nie umiałem sobie poradzić, potrzebowały czasu żeby się wygoić. W tym czasie nie robiłem nic produktywnego, tylko sobie egzystowałem, zadowolony z tego, że znalazłem pracę i mam stabilność finansową bez wpływów z zewnątrz, żeby nie obciążać rodziców i mogę w miarę "żyć dorośle". W sumie nie wiem czy to miała na myśli, też niby ją w--------m swoim zachowaniem, pewnie głupotą. C--j wie, zamiast zacząć czytać książki to wolałem grać w gierki i trwonić czas. A teraz już jest za późno, w sensie nie na zmianę, bo pewnie to należy zmienić głównie w sobie, ale żeby coś uratować. Czuję się c-----o.
#zwiazki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@r3venge: Zapytaj ją, gdzie było jej wsparcie i motywowanie cię. Nie było, bo ma cię w dupie. Niech się pakuje i wypieprza.
( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@Nemayu: było wywracanie oczami jak mówiłem że coś mi nie idzie, albo mam jakiś problem. nie no byłem z-----y momentami, chyba postarałem się to wyeliminować nawet nie dla niej ale dla siebie, ale widocznie to było za mało. trochę się w sumie czułem "nie wspierany" ale każdy się zmaga ze swoimi problemami i nie ma co liczyć na innych że Twój bagaż poniosą bo ci ciężko. Już mam zamiar o
  • Odpowiedz
@r3venge:

ale każdy się zmaga ze swoimi problemami i nie ma co liczyć na innych że Twój bagaż poniosą bo ci ciężko

Mówimy o twojej dziewczynie z którą jesteś od 3 lat w związku, a nie o koledze z którym grasz w ping ponga po pracy. Związek polega na wspieraniu się.
Pytanie czy oprócz tego, że cię nie wspierała to czy przypadkiem dodatkowo cię nie poniżała, dołowała, zniechęcała. Możliwe, że
  • Odpowiedz
@r3venge: u mnie po 8 latach zostawiła dlatego, że właśnie za bardzo się rozwijałem a ona stała w miejscu no i "nie masz dla mnie czasu" :D więc nie przejmuj się, różowe raz chcą tego, raz czegoś innego, nie ogarniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dzikaswinia1: w sensie, ja tam mam plany na rozwój zawodowy. ścieżka "kariery" oklepana, żmudna i prawdopodobnie koło 30 dopiero będzie wszystko ułożone jak należy ale no jest i mi osobiście wydaje się, że nie stoję w miejscu, po prostu idę do przodu powoli bez pośpiechu. Nie narzucam na siebie c--j wie jakiej presji, dziwne to jest wiedziała o tych planach a mimo wszystko taki argument został wypowiedziany.
  • Odpowiedz
@r3venge: takie są kobiety. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka, ale znaleźć teraz kogoś wartościowego (tak samo w przypadku mężczyzn) jest trudne. W końcu taka znajdziesz i zobaczysz, że będziesz się śmiał z tego, co Cie teraz dobija:)
  • Odpowiedz