Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
tak jest .sam walczę z tymi #!$%@? w ten sposób . A zapisuję się wszędzie obniżając męski głos jako Grażyna Wąsiak. Nikt nie śmie zapytać czy na prawdę jestem kobietą . XD

@SZCZURWA: Nie wiem, czy jesteś kobietą, ale analfabetą na pewno ( ͡° ʖ̯ ͡°) Spacje przed znakami interpunkcyjnymi, człowieku... No i "naprawdę", pisane łącznie.
@dudi-dudi: najlepsze jest to ze ja na prawde chciałem oferte od jednej firmy fotowoltaicznej, zostawiłem dane, pisałem maila - i #!$%@?, nikt sie nie odezwał. I to takiej wielkiej firmy, a nie jakiś tam janusz.

szukalem na OLX kilku instalatorów, zero odpowiedzi xDDDD

Dałęm sobie spokój tymczasowo, a tu na wykopie ludzie pisza ze im sprzedawcy przez okna wchodzą.
@dudi-dudi: A sprawdzałeś co tam jest? Bo trochę przypał jak ktoś tam naprawdę mieszka.

Lepszym typem jest 62-095 Zielonka i mówisz że masz bardzo duży dom turystyczny w kierunku na miejscowość Głęboczek. To jest środek pyszczy zielonka, dojazd tam może być trochę kłopotliwy ;) Tylko podaj numer domu typu 40.
@dudi-dudi: Ja podalem Chrząszczyżewąszyce powiat Łękołody i nastepnego dnia mialem z 20 telefonow z roznych numerów. Nie odebralem bo bylem na spotkaniu, pozniej wrzucilem w google i wszystki call center
@dudi-dudi: Ej trochę dziwnie bo jak to wpisałem w mapy google "Msciwojow ul. Polna 14" to pokazało mi zupełnie inną miejscowość i dom na ulicy polnej, i nie patrząc na nazwę miejscowości myślałem że to jest to. W sumie ciekawie by było jakby ich nawigacja zaprowadziła tam i na miejscu by się zorientowali że to inne miasto ;)
Jazda z #!$%@?. Sam ostatnio wysłałem gościa na jakieś zadupie ale nie odbierałem od niego tel. Następnego dnia dzwoniła jakaś babka i pytała ile się spóźnił, ile czasu trwał audyt i na ile ekspert wycenił inwestycje po odpowiedzi 1.5 mln euro rozłączyła telefon. Narazie cisza czekam z niecierpliwością na kolejne telefony od bota aby jechać z #!$%@?.
@dudi-dudi: Do mnie dzwonił BOT oferując jakieś maty do masażu. Oczywiście umówiłem się na spotkanie i zapewniłem że wezmę ze sobą osobę towarzyszącą. 5 minut przed spotkaniem zadzwoniła już miła Pani gdzie jestem. Powiedziałem że mnie nie będzie i nie mam zamiaru być. Sorry.
Od tego czasu skończyły się wszelkie telefony z fotowoltaiki czy innych medyczynych badziewi