Aktywne Wpisy

lougramm +36
#pytanie #pomocy Cześć, mam prośbę o poradę. Mam prawie 40 lat i nigdy nie byłem na basenie(tak można się pośmiać), no tak po prostu wyszło. Mam też 3.5 letnią córkę, trochę chorowita, ma jakieś drobne problemy ze sprawnością ruchową, nic poważnego, ale nawet lekarz zalecił basen. Uznałem, że skoro jest lipiec, zrobiło się ciepło, to zapisałem ją na zajęcia nauki pływania dla maluchów. Wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach.

ka-lol +303
Denerwujące jest to usilne promowanie kobiecej piłki nożnej i robienie z jakiejś typiary co to niby gra w jakiejś ważnej drużynie, sportowca na miarę Lewandowskiego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Nikigo kobieca piłka nie obchodzi.
#pilkanozna
Jak to bedzie?
@senq87: a to tylko pokazuje ze piekło jest właśnie na ziemi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet nie chce wiedzieć, co o------i ludzie w Afryce i na bliskim wschodzie.
Odrodzisz się jako Donald Trump
Fakt, że gdzieś jest jeszcze gorzej nie oznacza automatycznie, że masz się cieszyć z tego że u Ciebie jest tylko trochę źle.
źródło: image
Pobierz@Brutus66: Zastanów się co piszesz. Nawet gdybyś napisał Korei Płd to byłoby dyskusyjne, bo przeciętna osoba ma tam ciężko, a skorumpowanie i niepraworządność rządów PIS jest kilka rzedów wielkości mniejsze
Wyjedz sobie w swiat, do kraju z kamienia, betonu czy czego tam chcesz i badz szczesliwy.
Ale to sie nie wydarzy, bo to nie z Polska jest problem tylko z Tobą :)